A. MUTU: AM ÎNVĂȚAT MULTE

martie 4, 2023

Adrian Mutu a prefațat jocul de astăzi, cu Hermannstadt, din etapa #29 a SuperLigii, în cadrul conferinței de presă.

„Urmează un meci cu o echipă care are nevoie de puncte, cu un antrenor care știe ce înseamnă spiritul nostru, al Rapidului. Ne așteptăm la un meci de luptă, ne așteptăm la un meci complicat și din punct de vedere fizic, pentru că venim după o deplasare grea, de la Botoșani. Sperăm să dăm totul și să reușim să câștigăm acest meci.

Nu ne avantajează faptul că cei de la Hermannstadt nu au mai câștigat de șapte etape. Vor veni să joace cu ambiție aici, pe Giulești, pentru a obține un rezultat favorabil lor. În turul acestui campionat erau revelația campionatului, deci ne așteptăm la un meci foarte greu. Hermannstadt este o echipă foarte bună.

Este dificil să joci din trei în trei zile, dacă nu ai banca lungă, dacă nu ai un grup de jucători care să se ridice la nivelul celor care joacă este greu. Noi nu suferim de această problemă, avem un grup puternic.

Echipa are o mobilitate tactică și o dinamică bune. Am interpretat multe sisteme în acest campionat, mai puțin contează în sistemul. Importante sunt dinamica și mobilitatea jucătorilor și cred că echipa are aceste calități.

Cu siguranță nu mai sunt antrenorul care am fost când am venit aici în urmă cu un an. A trecut un an la Rapid peste mine, nu este ușor la un club ca acesta, unde presiunea este constantă. Am învățat multe. Cu siguranță experiența mea este mai mare în momentul acesta. Cred că să obții 24 de victorii și 9 egaluri în 42 de meciuri spune totul despre anul meu la Rapid și despre ceea ce am reușit să fac și sunt hotărât să fac în continuare. Bineînțeles că este tot timpul loc de mai bine, învăț în fiecare zi, mă întâlnesc cu experiențe noi și încerc să fac tot ce este mai bun pentru ca acest club, pentru ca această echipă să câștige. Sper să mergem la fel de bine sau chiar și mai bine de acum înainte”, a declarat antrenorul Rapidului.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top