A. MUTU: NE AȘTEAPTĂ UN MECI DE FORȚĂ

aprilie 30, 2023

Adrian Mutu se află în fața meciului 50 pe banca Rapidului, giuleștenii urmând a da piept cu câștigătoarea titlului în ultimii cinci ani.

Antrenorul rapidist a participat la conferința de presă premergătoare meciului de luni seara.

„Întâlnim CFR, campioana din ultimii cinci ani, un meci care nu este niciodată ușor, mai ales că ei vin după o perioadă dificilă în ceea ce privește rezultatele. Cu siguranță vor fi supărați, vor avea o mare dorință de a câștiga din nou, așa cum au fost obișnuiți. Așadar, urmează un meci extrem de greu, cu o echipă experimentată, care are un antrenor foarte bun. Ne dorim să dăm continuitate rezultatelor, ne dorim victoria și sperăm să o obținem mâine seară.

În primul rând, sperăm să facem un meci bun și, bineînțeles, să fim mult mai concreți în fața porții, să fructificăm ocaziile pe care le vom avea și să aducem puncte, asta este cel mai important. Într-adevăr, meciul din tur, a fost un meci bun, un meci care, din păcate pentru noi, s-a terminat egal, având ocazia de a înscrie chiar în ultimele secunde ale meciului, dar, așa cum spuneam, sper ca mâine să jucăm bine și să fim mult mai atenți în fața porții.

Într-adevăr, contează, până la un anumit punct, faptul că în meciul de mâine le vor lipsi câțiva jucători importanți, dar CFR-ul este una dintre echipele care are foarte mulți jucători, foarte buni. Cred că mâine, în afara faptului că lipsesc Deac și Burcă, care sunt căpitanii echipei, cei care vor juca mâine sunt jucători experimentați, obișnuiți să câștige, obișnuiți să joace sub presiune. Ne așteaptă un meci foarte greu.

Noi suntem foarte concentrați pe parcursul nostru în campionat, ne gândim la noi, nu la CFR. Cred că o victorie în meciul de mâine ar da continuitate rezultatelor noastre și ne-ar da posibilitatea de a ne apropia de locul patru. Noi la asta ne gândim, nu ne interesează celelalte echipe, doar Rapidul.

Singurul lucru la care mă gândesc este câștigarea meciului de mâine, este un meci greu. Nu mă interesează perioada pe care o traversează CFR sau alte echipe, acestea sunt problemele lor personale și nu este de competența mea să vorbesc despre ele.

Situația pe care am traversat-o noi înainte de derby-ul cu FCSB și situația pe care o traversează CFR-ul acum reprezintă două situații distincte. Ei sunt obișnuiți să câștige, au câștigat în ultimii cinci ani, sunt principalii favoriți la câștigarea acestui campionat, ținând cont de contextul pe care îl au. Cred că Dan Petrescu este obișnuit cu astfel de presiune, nu asta este problema. Sunt o echipă puternică, care are orgoliul rănit. Ne așteaptă un meci de forță, un meci de muncă, în care va trebui să ne întrecem pe noi înșine.

În urma eliminării din Cupă, așa cum am spus, vor veni pe Giulești cu o mare ambiție pentru că ei nu sunt obișnuiți cu două înfrângeri la rând. Datorită mentalității lor vor veni cu o ambiție mare de a câștiga, știm lucrul acesta. De aceea cred că suntem pregătiți, băieții știu ce ne așteaptă”, a declarat Adrian Mutu.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top