A. MUTU: VA FI UN MECI SPECTACULOS

martie 31, 2023

Adrian Mutu, antrenorul Rapidului, a prefațat jocul de sâmbătă seara, contra Farului Constanța, din runda a doua a Play-Off-ului Superligii.

„Este un meci greu, un meci dificil, întâlnim echipa de pe primul loc. Am jucat împotriva lor în ultima etapă a sezonului regular. Știm ce ne așteaptă și vrem să câștigăm. Am avut foarte mult ghinion la meciul de la Ovidiu, rezultatul a fost nemeritat, dar nu avem ce face. Știm ce forță are Farul, știm cum joacă băieții, au jucători de mare talent. Vrem să ne luăm revanșa, să ne facem meciul nostru și să ne îndeplinim noul obiectiv și pentru a face acest lucru avem nevoie de victorie.

Noi ne propunem să câștigăm, abordăm fiecare meci la victorie. Nu avem nimic de pierdut. Merităm din plin locul din Play-Off și vrem să profităm de acest lucru, să vedem unde ajungem și, în același timp, să vedem la ce nivel suntem. Știm că cei de la Farul vor veni să obțină victoria, dar noi vom opune rezistență și vom încerca să câștigăm meciul, asta ne dorim. Va fi un meci spectaculos, cu siguranță.

Obiectivul nostru este acela de a etala un fotbal frumos, de a juca fără inhibiții, de a câștiga fiecare meci. Dacă suntem în Play-Off ar fi păcat să nu profităm de acest lucru și să nu avem o atitudine corectă față de acest Play-Off. Ar fi păcat să nu dăm sută la sută în fiecare meci, încercând să câștigăm pentru clubul nostru”, a declarat Adrian Mutu.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top