A. MUTU: VA FI UN MECI SPECTACULOS

martie 17, 2023

După realizarea obiectivului de a intra în Play-Off, Adrian Mutu, antrenorul Rapidului, speră la o cupă europeană la finalul celor 10 etape din această fază a competiției.

„Începem Play-Off-ul foarte greu, cu o echipă care are prima șansă la titlu. Echipă care a dominat campionatul în ultimii 5 ani. Îi cunoaștem foarte bine, știm ce fel de meci ne așteaptă, unul dificil. Avem încredere în forțele proprii și sperăm să facem un joc bun.

Va fi un meci spectaculos, un meci în care ambele echipe își doresc victoria. Un meci între două echipe care au jucători cu foarte mare experiență. Un meci de detalii și sper ca aceste detalii să fie de partea noastră.

Sper să arate bine echipa, să ne luptăm pentru un loc de cupe europene pentru că asta ne dorim. Nu cred că avem în momentul acesta forța necesară de a câștiga titlul, dar asta nu se știe niciodată. Orice meci pe care îl jucăm, îl jucăm la victorie.

Suntem pregătiți. Știm ce ne așteaptă și pentru asta am muncit un sezon întreg. Să jucăm în Play-Off, să jucăm meciuri puternice și să încercăm să ajungem cât mai sus.

Play-Off-ul în acest an este unul greu, strâns din punct de vedere al punctelor și spectaculos”, a declarat antrenorul giuleștean.

  • CFR Cluj – Rapid se joacă duminică seara, de la ora 19:00, în epilogul primei etape a Play-Off-ului
  • celelalte jocuri din etapa de debut a Play-Off-ului: Farul – Sepsi și FCSB – U. Craiova

Programul Rapidului în Play-Off și clasamentul Superligii:

🎥 Conferința de presă integrală:

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top