AD. MUTU: DE MÂINE VOM AVEA 11 FINALE

martie 10, 2023

Adrian Mutu a prefațat partida cu Farul Constanța, de sâmbătă seara, de la Ovidiu.

„Pentru noi, de mâine începe Play-Off-ul. Întâlnim echipa de pe primul loc, o echipă grea, o echipă bună. Vom avea de mâine încolo 11 meciuri ca 11 finale.

Abordăm meciul la victorie, așa cum am făcut-o tot timpul. Nu este un meci ușor, dar vrem să câștigăm, bineînțeles.

Alibec este unul dintre cei mai buni atacanți din România, așa cum este și Dugandžić și trebuie să fim atenți la el pentru că este periculos, a spus antrenorul nostru despre partida de mâine.

În meciul cu Hermannstadt, la nivel tactic, nu a fost nicio problemă, meciul chiar l-am dominat din toate punctele de vedere. A fost o problemă la nivel de atitudine, în prima repriză pentru că în repriza a doua nu am ce să le reproșez băieților. Concluzia este că suntem conștienți că dacă nu intrăm conectați și gata de luptă și de muncă din primul minut, orice meci ajunge să fie greu. Fiecare meci în parte va fi greu, de aceea trebuie să fim gata să ne sacrificăm și să luptăm până în ultimul minut, a tras concluziile despre jocul de sâmbăta trecută, cu Hermannstadt.

Alexandru Ioniță va fi suspendat pentru jocul de sâmbătă, din cauza cumului de cartonașe galbene.

„Ioniță este un jucător important, ca de altfel toți băieții din echipă. Mi-ar fi plăcut să-l avem cu noi, dar eu cred că cine va intra în locul lui își va face treaba”, a spus Adrian Mutu despre „decarul” Rapidului.

Întrebat despre Cristian Săpunaru, despre posibila prelungire a contractului pentru încă un sezon, Adrian Mutu s-a declarat încrezător că îl va avea în teren pe căpitanul Rapidului, pentru încă un sezon.

„Săpunaru încă poate. Cred că a demonstrat asta jucând 29 de meciuri, nelipsind de la un antrenament de când sunt eu la Rapid, deci din punctul acesta de vedere, Săpunaru este ce trebuie.” 

Meciul de la Ovidiu se va disputa sâmbătă seara, de la ora 20:30, în ultima etapă a Superligii României.

Farul Constanța, echipă antrenată de Gheorghe Hagi, este liderul clasamentului, cu 61 de puncte, cu nouă mai multe decât Rapid, ocupanta locului 4.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top