AD. MUTU: SUNTEM PE DRUMUL CEL BUN

mai 4, 2023

Adrian Mutu a prefațat meciul cu Farul Constanța, de sâmbătă seara, din runda a șaptea a Play-Off-ului Superligii.

„Meciul împotriva celor de la Farul Constanța este foarte important pentru noi, un meci dificil, în același timp. Întâlnim echipa de pe primul loc, o echipă foarte bună, pe care nu am învins-o în acest sezon și ne dorim foarte mult să facem lucrul acesta. Sperăm ca sâmbătă seară să obținem victoria.

Toate echipele joacă altfel în deplasare. Nu te poți exprima întotdeauna așa cum te exprimi pe teren propriu, mai ales că noi avem parte de o galerie superbă în spate, cred că ne lipsește acest lucru în deplasare. Cu toate acestea, sperăm să facem un meci bun în această deplasare. 

Pe lângă faptul că ar trebui să fim mult mai atenți și mai concreți în fața porții, să finalizăm ocaziile pe care le vom avea, trebuie să avem și puțină șansă pentru că, în ultimele meciuri, chiar dacă am deschis noi scorul, am fost egalați și chiar învinși. Puțină șansă ne trebuie pentru că este o echipă foarte bună, o echipă care joacă un fotbal frumos.

Fiecare antrenor trece și prin perioade mai grele. Mă bucur că am trecut peste. Singurul gând al meu atunci era să redresez echipa. Suntem pe drumul cel bun, sper să continuăm cu rezultatele bune din ultimele două meciuri.

Suntem încă în plină luptă pentru un obiectiv pe care ni l-am propus atunci când am intrat în Play-Off și trebuie să rămânem foarte concentrați”, a declarat antrenorul Rapidului.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top