AD. MUTU: VREM SĂ DĂM CONTINUITATE REZULTATELOR BUNE

februarie 3, 2023

Adrian Mutu, antrenorul Rapidului, a prefațat jocul cu FC Voluntari, din runda #24 a Superligii.

„Văd acest meci ca pe un meci dificil pentru noi, având în față o echipă care se apără foarte bine, am văzut și în meciul precedent, împotriva CFR-ului, că au făcut multe minute faza defensivă foarte bine. Au luat un gol dintr-un ghinion. Se concentrează foarte mult pe ceea ce înseamnă faza defensivă și încearcă să surprindă pe contraatac. Va trebui să fim atenți, au jucători la care trebuie să fim atenți pentru că pot oricând să ne surprindă.

Trebuie să fim asumați, jucătorii trebuie să câștige duelurile, să fie foarte concentrați și decisivi în ceea ce înseamnă duel unu contra unu pentru că neavând spații în apărare, jucând în ultimele meciuri în sistem 5-4-1, intervine bravura noastră în duelurile unu contra unu și faptul de a mișca mingea cu ritm. Vrem să câștigăm meciul, să dăm continuitate rezultatelor bune și, bineînțeles, să ne asigurăm matematic, cât mai repede, obiectivul nostru.

Funsho este în lot cu noi, este un jucător care, bineînțeles, are nevoie de a se adapta la fotbalul nostru. Mai are nevoie de a se obișnui și cu stadionul nostru, cu suporterii, cu presiunea care este pe noi la fiecare meci.

Suntem concentrați pe jocul nostru, pe victoria mult dorită în fața suporterilor noștri. Bineînțeles că vom face tot ce este posibil și vom da 100% pentru acest lucru și sperăm să ne și iasă.” 

  • Rapid nu a primit gol în primele două partide din acest an, cu Sepsi și U Cluj
  • Adrian Mutu, în fața jocului #38 pentru Rapid 

Rapid va întâlni FC Voluntari în etapa #24 a Superligii, sâmbătă seara, de la ora 20:00, pe stadionul Giulești, biletele fiind disponibile online (AICI), dar și în ziua meciului, la casa de bilete de la stadion, de la ora 10:00.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top