ADRIAN MUTU A PREFAȚAT JOCUL CU SEPSI

aprilie 8, 2023

Adrian Mutu a participat la conferința de presă premergătoare meciului Sepsi – Rapid, de luni seara, din runda a treia a Play-Off-ului.

Antrenorul giuleștean este încrezător, însă este conștient de dificultatea meciului de la Sf. Gheorghe.

„Niciun meci din Play-Off nu este ușor, cu atât mai puțin că mergem și jucăm la Sepsi. Întotdeauna între ei și noi au fost meciuri spectaculoase. Sper ca și de data aceasta să fie așa și bineînțeles, să câștigăm cele trei puncte.

Orice meci este foarte greu. O arată și rezultatele de până acum. Bineînțeles că detaliile fac diferența și sper ca luni seara să fim atenți și să jucăm așa cum trebuie și să câștigăm meciul.

Într-adevăr, în ultimele meciuri cu ei am câștigat noi. Sper să se repete și luni, cu toate că niciun meci nu seamănă cu celălalt. Sigur și ei și-au luat măsuri de siguranță împotriva noastră. Ne așteaptă un meci complicat. Sperăm să ne ajute și vremea. Terenul a fost întotdeauna unul bun. Sper să fie și de data aceasta.”

„Ne-a trecut supărarea ieșirii din Cupă. Nu putem să stăm să ne gândim ce-am fi făcut dacă eram acolo. Asta este viața. Sunt echipe care sunt în Play-Out și sunt acolo. Nu mai avem ce face, ne gândim la ce obiective au mai rămas,” a declarat antrenorul Rapidului, întrebat de Cupa României.

Obiectivul anunțat de Adrian Mutu este un loc de cupă europeană, astfel că un rezultat pozitiv în meciul cu Sepsi este foarte important.

„Acum, obiectivul nostru este un loc de cupe europene. Sperăm să începem să câștigăm. Venim după două meciuri cu primele două echipe clasate, meciuri grele. Chiar dacă Sepsi este pe locul 6, ne așteaptă un meci dur și puternic.

Nu ne așteaptă meciuri ușoare, ci dimpotrivă, trebuie să fim mult mai atenți în fața porții, să fructificăm ocaziile pe care le avem și să facem puncte”. 

Golgheterul all-time al naționalei României a vorbit și despre campania de transferuri pentru sezonul viitor.

„Viața unui jucător se schimbă de la meci la meci. Sunt într-o evaluare continuă pentru că, dacă anul acesta avem ca obiectiv un loc de cupe europene, de la anul, obiectivul declarat este altul, iar atunci vom avea nevoie de cei mai în formă jucători și dedicați acestui club și acestei presiuni constante care vine din partea suporterilor.”

Antrenorul giuleștean s-a declarat nemulțumit de programarea meciului cu Universitatea Craiova, de pe 16 aprilie, fix în ziua de Paște.

„Nu este normală programarea meciului de la Craiova exact în prima zi de Paște. M-a surprins puțin pentru că știm foarte bine ce sărbătoare mare este pentru noi și nu cred că este normal. Și ora este târzie, nu avem timp să stăm cu familia cum ar trebui, dar nu avem ce face. Sunt sacrificii pe care trebuie să le facem și sperăm să fie și de bun augur, să câștigăm meciul”. 

  • Sepsi – Rapid, luni, 10 aprilie @ 20:30
  • U. Craiova – Rapid, duminică, 16 aprilie @ 21:00   

Rapid ocupă locul 5 în clasamentul Play-Off-ului, cu 28 de puncte, cu șapte mai multe decât Sepsi, ocupanta locului 6.

CLASAMENTUL INTEGRAL (CLICK AICI)

În sezonul regular, la Sf. Gheorghe, Rapid a învins cu 2-1, prin golurile marcate de Alex Ioniță și Antonio Sefer.

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top