ADRIAN MUTU A PREFAȚAT MECIUL CU FCU CRAIOVA

septembrie 8, 2022

Adrian Mutu a prefațat partida de sâmbătă, cu FCU Craiova 1948, meci ce se va desfășura la Târgu Jiu.

„Ne așteaptă un meci extrem de complicat, cu o echipă bună, care ne-a învins pe Giulești, în meciul de Play-out. O echipă care are un avantaj moral față de Rapid, pentru că a reușit să ne învingă, dar mâine sperăm să facem un meci bun și să câștigăm.

Suntem într-un moment bun și ne dorim să câștigăm, nu suntem setați pe o revanșă, în sensul că avem ceva personal cu ei. Este un meci ca toate celelate, vrem să ne menținem prima poziție și ne dorim victoria.

Este mai ușor de ajuns în vârf, însă este mai greu să ne menținem acolo. Nu a fost nici ușor să ajungem, dar încercăm să rămânem acolo cât mai mult timp posibil. 

Suntem foarte ambițioși, în primul rând pentru noi. 

Xian Emmers a fost adus pentru că este un jucător care se mulează bine pe stilul nostru de joc. Este un jucător de care vom avea nevoie. Trebuie să avem un lot numeric și valoros, în același timp, pentru a crește calitatea în teren. Trebuie să ne facem lot, pentru că nu putem sta doar în anumiți jucători. Campionatul este lung și vom rula toți jucătorii. 

Pentru noi este importantă victoria. De unde așteptările astea să batem cu 2, 3, 4-0? Nu prea sunt scoruri de genul acesta în campionatul nostru. Este un campionat echilibrat, cu echipe care pun probleme, clasamentul este strâns. Pentru unii primele clasate sunt niște surprize, inclusiv noi. Cele trei care au terminat sezonul trecut pe primele locuri sunt încă în întârziere cu punctele, dar vor veni și ele din urmă. Este un campionat echilibrat. 

Rapid trebuie să câștige. Spectacolul în sine este că trebuie să obții victoria. 

Este încă devreme să vorbim despre favorite. Noi nu dorim să fie doar o situație de moment, faptul că suntem pe primul loc, și luptăm cu dinții de această poziție. Se poate întâmpla orice, dar obiectivul nostru este intrarea în Play-Off.”

Partida de la Târgu Jiu este cea de-a 20-a cu Adrian Mutu pe banca Rapidului!

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top