ADRIAN MUTU A PREFAȚAT #PRIMVSDERBY

decembrie 13, 2022

Adrian Mutu speră la o victorie în derby-ul cu Petrolul Ploiești, acesta prefațând partida de miercuri în cadrul conferinței de presă desfășurată la stadionul Giulești.

„Va fi un meci extrem de dur, în sensul că trebuie să înțelegem, în primul rând, importanța acestui meci.

În afara faptului că este derby, dar și pentru că echipele s-au strâns în clasament la nivel de puncte, suntem toate acolo. Trebuie să înțelegem că ne așteaptă un joc cu o echipă care, probabil, din blocul lor defensiv vor face o armă. Vor încerca să joace pe contraatac cu noi, așa cum s-a întâmplat și la meciul de la Ploiești. 

Deci, mental, trebuie să fim pregătiți că va fi un meci greu, că va fi un joc în care trebuie să muncim.

Trebuie să acceptăm că în unele momente va trebui să ne asumăm responsabilitatea în duelurile unu contra unu, la șuturile la poartă sau în acțiunile individuale pentru a rezolva meciul.

Au avut noroc în tur, dar norocul ți-l mai faci, trebuie să-l și cauți. Faptul că au tras la poartă, chiar dacă șutul nu a fost foarte periculos, până la urmă a ieșit gol. Deci, norocul trebuie să îl și cauți ca să ai parte de el.

În primul rand, și noi trebuie să facem același lucru. Cum spuneam, mental trebuie să fim pregătiți la un meci de luptă, un meci împotriva unei echipe care se va apăra foarte bine. Trebuie să fim pregătiți, trebuie să avem răbdare și să fim foarte atenți pe contraatac pentru că, probabil, asta vor încerca să facă.

În primul rand, mi-ar fi plăcut să jucăm pe Giulești. Este casa noastră și locul unde ne simțim cel mai bine, dar nu avem ce face în momentul acesta. Sperăm să vină cât mai mulți suporteri de-ai noștri. Cu siguranță, vor fi mulți suporteri, deoarece capacitatea permite să vină și mai mulți suporteri de-ai lor. Sunt sigur că va fi un spectacol în tribune. Sperăm să facem și noi pe teren spectacol și să câștigăm acest meci. 

Sperăm ca încet, încet, să ne revenim și mâine abordăm acest derby 100% pentru suporterii noștri, în primul rand, și pentru punctele care ne trebuiesc în clasament. 

Nu stăm să ne facem probleme mai mult decât este cazul. Bineînțeles că suntem cu ochii pe obiectiv, ca întotdeauna, concentrați să-l îndeplinim.

Într-un sezon din viața unei echipe cred că toate formațiile din campionat au trecut prin momente mai puțin bune. Acum a fost rândul nostru. Sper ca de maine să se încheie acest lucru, să ne întoarcem la victorii și să continuăm.

Dacă ne uităm la ultimele cinci meciuri sunt echipe care au făcut 15 puncte. Noi am făcut 6 puncte și ne-au ajuns din urmă, dar și noi la începutul campionatului am făcut foarte multe puncte.

Important este să avem o constanță, să ne întoarcem la constanța aceea pe care am avut-o și de care are nevoie orice echipă care vrea să se califice în Play-Off.

Eu rămân echilibrat și încerc ca și băieții mei să rămână echilibrați, să nu se gândească la ce se va întâmpla de acum în două luni.

Să ia fiecare meci în parte, așa cum au facut-o până acum și să încercăm să ne câștigăm meciul nostru și după aceea vom vedea unde ajungem.

Așa cum știți în viața unei echipe, momentele unei echipe se pot schimba de la un joc la altul. Dacă stai să te gândești prea mult te afectează, dacă știi ce ai de făcut, te gândești și iei fiecare meci în parte, indiferent de momentul în care ești, pentru că la sfârșit contează doar dacă ți-ai îndeplinit obiectivul sau nu”, a spus antrenorul nostru.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top