ADRIAN MUTU: AM AVUT O ATITUDINE FOARTE BUNĂ

noiembrie 13, 2022

Adrian Mutu a fost mulțumit de repriza secundă a partidei Rapid – U. Craiova și face strategia pentru pauza datorată Cupei Mondiale.

„Am început timorați, s-a simțit din nou presiunea care este asupra noastră după înfrângerea din derby, din Cupă. Așa, tacit, era presiunea pusă de public pe noi să obținem un rezultat bun cu Universitatea Craiova. Cred că după primul gol al nostru am reintrat în joc. Am făcut o repriză a doua bună.

E normal că în momentul în care joci în fața unui public pretențios cum e al nostru să fim timorați. Cred că azi am arătat tărie de caracter, am terminat meciul în atac. Cred că a fost un meci spectaculos, așa cum trebuie să joace două echipe puternice.

E presiune foarte mare. E important să se călească, să crească, pentru că nu găsești pe multe stadioane ce e aici. Jocul greșeală așteaptă și e normal că dacă nu sunt execuții spectaculoase atunci golurile să vină din erori personale. Am avut o atitudine foarte bună, dacă jucăm în modul ăsta e greu să ne bată cineva.

E binevenită această pauză, că avem 6 jucători accidentați. Toți cei absenți pot să fie titulari în echipă. Albu este la doctor, o să vedem ce are. O să avem câteva zile libere și după o să facem antrenamente și o să ne punem la punct.

Când duci un ritm așa cum am dus noi cu Farul, cu FCSB. Deocamdată, nu mă gândesc la amânarea meciului cu FC Brașov, o să văd ce lot avem. Cred că e bun un amical, putem da șanse și tinerilor sau celor care au jucat mai puțin.

Ioniță nu a fost foarte incisiv, dar atunci când s-a aprins, s-a văzut. Mi-a plăcut mult și Pănoiu, cred că e o nedreptate că nu e convocat la U21. Sefer nu a avut un meci strălucit, dar probabile și emoțiile convocării l-au făcut să nu fie sută la sută”

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top