ADRIAN MUTU, DESPRE MECIUL CU CFR CLUJ

octombrie 30, 2022

Adrian Mutu a prefațat jocul din această seară, cu CFR Cluj, în cadrul unei conferințe de presă, desfășurate la stadionul Giulești.

”Vom întâlni o echipă experimentată, o echipă obișnuită cu orice fel de presiune. Pentru noi e un meci în care trebuie să fim extrem de concentrați, știm puterea lor de a rezista, maturitatea lor. E o echipă care în ultimii cinci ani știm foarte bine ce au făcut. Va fi un meci în care trebuie să ne autodepășim și trebuie să fim foarte atenți.

Au un lot destul de numeros. Faptul că au pierdut nu îl văd ca pe un avantaj, îl văd ca pe o șansă pentru ei de a se reabilita în fața suporterilor. E o echipă obișnuită să fie angrenată în Europa. Nu suntem avantajați. E o echipă obișnuită să joace din trei în trei zile.

La un club de avengura CFR-ului aș evita să spun că vor juca cu echipa a doua. Vom vedea ce echipă va folosi Dan Petrescu. Presiunea este pe ei pentru că sunt campioni, dar și pe noi pentru că jucăm acasă. Încercăm să rămânem în top. Începe returul și se anunță și pentru noi săptămâni grele”, a spus antrenorul nostru.

Partida dintre Rapid și CFR Cluj se va disputa astăzi, de la ora 21:00, pe Giulești, în cadrul etapei #16 din SuperLiga României.

CONFERINȚA INTEGRALĂ:


 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top