ADRIAN MUTU, DESPRE MECIUL DE LA PITEȘTI

decembrie 2, 2022

Adrian Mutu a prefațat jocul de duminică, dintre FC Argeș, echipa la care s-a lansat în fotbalul mare, și Rapid.

„Ne așteaptă o perioadă foarte aglomerată, cu meciuri din trei în trei zile, începând de duminică.

Începem împotriva unei echipe bune, spun eu, cu care am avut viață grea și aici pe Giulești, chiar dacă am câștigat 2-1, dar meciul a fost destul de greu.

Suntem pregătiți, știm ce ne așteaptă, e un meci pe care vrem să-l câștigăm, bineînțeles, ca să putem ține pasul cu echipele fruntașe pentru că ați văzut și dumneavoastră, în ultimul timp, după victoriile atâta a Clujului, cât și a FCSB-ului că amplasamentul este din ce în ce mai strâns.

Într-adevăr, avem cam mulți accidentați, sperăm să mai recuperăm din ei zilele următoare și să putem aborda fiecare meci cu un efectiv cât mai complet, cu jucători pe care mă pot baza și care pot face diferența în meciurile care urmează.

Trebuie să turăm motoarele de la început pentru că nu e timp de pierdut.

Sperăm să facem un joc bun, în primul rând, să câștigăm, să luăm cele 3 puncte și după avem un meci important și în Cupă, dar să ne gândim înainte la cel de la Pitești. Vrem să câștigăm și ne vom duce să să câștigăm acolo.

Eu vreau să câștig toate meciurile. Rapid vrea să câștige toate meciurile, așa că nu ne facem calcule, preferăm să luăm meci cu meci. Am rămas până acum cu picioarele pe pământ, cred că ați văzut, și vom rămâne și de acum încolo și vom aborda fiecare meci în parte cu gândul la victorie”

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top