ADRIAN MUTU, DUPĂ FCSB – RAPID 1-5

mai 28, 2023

Adrian Mutu s-a declarat mulțumit de victoria categorică din derby-ul cu FCSB, 5-1, pe Arena Națională, în ultima etapă a Play-Off-ului Superligii

„Sunt mulțumit pentru victorie, scorul mai puțin contează. E sfârșit de campionat, a fost o victorie de orgoliu. Dacă am făcut-o într-o manieră categorică, asta e și mai bine. Cred că au jucătorii mei au fost mai motivați, cu toate că am debutat și câțiva copii. Alegerile le-am făcut tocmai pentru a se obișnui puțin cu atmosfera unui meci important, cu un derby. Chiar dacă s-a mai pierdut din această tensiune, pentru că și noi, și ei, mai aveam de câștigat doar pentru orgoliu.

Iacob cred că e la al 20-lea meci. Funsho a venit târziu. O să facem zilele acestea o evaluare corectă și vedem ce decizii voi lua. Cu siguranță, vor fi plecări, cum vor fi și sosiri. Dar nu vreau să vorbesc despre asta. Am început în iunie, termin aproape de iunie. Mi s-a părut un sezon foarte lung, stres, abia aștept să plec în vacanță. O victorie împotriva FCSB-ului îndulcește orice, normal”, a declarat antrenorul giuleștean.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top