ADRIAN MUTU, DUPĂ MECIUL CU U. CRAIOVA

aprilie 17, 2023

Adrian Mutu a suferit pe banca Rapidului cea de-a 13-a înfrângere în 48 de partide, giuleștenii pierzând jocul de la Craiova, cu 3-1 (1-1).

„Este o criză de rezultate. Și astăzi meciul a fost condiționat de roșu, e greu să joci 80 de minute în inferioritate cu Craiova și să obții ceva. Băieților nu am ce să le reproșez, au vrut, au luptat, au rezistat bine 70 și ceva de minute. Meci condiționat după un roșu acordat foarte ușor.

Și decizia proastă luată de Costache, dar și să dai două galbene în jumătatea adversă mi se pare foarte ușor. Dacă o vedeți așa, probabil, dar suntem condiționați de regula under, în momentul ăsta, având under în teren, am făcut schimbarea cu Jayson, dar îl aveam pe Sefer și celălalt under era fundaș central, nu avea sens.

Criza asta de rezultate este logică, mulți jucători nu sunt în formă. Cu Sepsi a fost un meci în care echipa nu a jucat bine, dar astăzi, când iei roșu în minutul 13 se schimbă orice tactică și totul se năruie. Băieții au luptat, ei au dat golurile în final, e normal să câștigi meciul având un om în plus.

Eu sper să recuperez jucătorii accidentați, atunci când ai doar un vârf de profesie pe bancă și un mijlocaș accidentat, e greu să vii cu ceva nou. Nu faci schimbări de dragul de a face. Trebuie să mergem mai departe încrezători în noi, n-am avut momente din astea de când sunt la Rapid dar mergem mai departe, suntem bărbați.

Eu cred că e o critică în urma acestor două înfrângeri, nu știu dacă e o părere de ansamblu, dacă cineva e nemulțumit că Rapid a stat tot anul în primele 5, n-am ce să mai spun. Trebuie să ne asumăm, să mergem mai departe și să câștigăm. Tot timpul suntem sub evaluare, în fotbal se uită ce ai făcut în trecut, contează doar prezentul. Arbitrajul a fost slab, s-au dat mult prea ușor acele cartonașe galbene. Suntem într-o criză de rezultate și vom încerca să ne revenim”, a declarat antrenorul Rapidului la finalul partidei cu Universitatea Craiova.

  • Rapid ocupă locul 5 în Play-Off, fără victorie în primele patru partide ale acestei faze
  • Următorul meci al Rapidului se va disputa duminică, pe Giulești, de la ora 20:30, contra FCSB-ului
Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top