ADRIAN MUTU, DUPĂ MECIUL DE LA MIOVENI

februarie 18, 2023

Declarațiile lui Adrian Mutu, după ce Rapid a remizat la Mioveni, 0-0, cu CS, în etapa #26 a Superligii.

„Cred că în această seară am dominat meciul, însă am avut și ghinion mare. Am avut un penalty ratat și o sumedenie de ocazii, mai ales în repriza a doua. Este adevărat, poate că în prima repriză am intrat puțin cam pe vârfuri, dar cred că în repriza a doua am arătat bine.

Am avut foarte multe ocazii și ghinion. A fost și penalty-ul acela care a fost discutabil. Am văzut reluarea și cred că nu poți să repeți un penalty de genul acesta. Într-adevăr, a fost un jucător, dar cred că avea jumătate de metru în careu, au fost și doi jucători de la ei.

Cred că vedem la televizor foarte multe astfel de penalty-uri și nu se repeta. De asemenea, a fost penalty clar Ioniță, după părerea mea.

Din ce am văzut la reluare a fost penalty clar, jucătorul celor de la Mioveni începe să-l țină de câteva secunde bune înainte ca Ioniță să cadă. Cred că astăzi am fost dezavantajați clar de arbitra. Ghinionul, pe deasupra, a făcut ca în această seară să obținem doar un punct.

Sunt seri și seri. Astăzi băieții au ratat cam mult, dar asta este situația, inclusiv Dugandžić căruia nu avem nimic de reproșat pentru că golurile lui ne-au adus la îndeplinirea obiectivului.

Eu cred că băieții au jucat bine în repriza a doua. Nu știu dacă cei de la Mioveni au ajuns la poartă. Era normal ca noi să conducem jocul și să dominăm, datorită diferenței din clasament, dar din păcate, astăzi nu am fost așa concreți cum ne-am fi dorit. Mergem înainte. Ne gândim la următorul meci, cu Chindia, de acasă. Învățăm și încercăm la antrenamente să fim cât mai buni, mai concreți și să dăm cât mai multe goluri.

A fost o seară care pe jumătate nu a fost bună, însă mă uit tot timpul la partea plină a paharului pentru că încerc să iau lucrurile bune. Bineînțeles că la ce înseamnă faza defensivă am fost aproape perfecți. Nu le-am dat ocazia să ne pună probleme în niciun moment. Ne trebuie mai multă atenție în fața porții, asta este concluzia din seara aceasta”

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top