ADRIAN MUTU, DUPĂ VICTORIA CU CFR CLUJ

mai 2, 2023

Adrian Mutu a reușit să câștige în meciul 50 pe banca Rapidului, 3-1 cu CFR Cluj, după o partidă foarte bună a băieților noștri.

„În perioada în care am fost în dificultate tot ce aveam în minte, așa cum am declarat și atunci, era să redresez echipa. Mă bucur de faptul că, prin victoria obținută în seara aceasta, dăm continuitate rezultatelor.

Cred că echipa a fost influențată de acel gol înscris din penalty foarte rapid. A urmat și al doilea gol, un gol foarte frumos, combinativ. Este meritul întregii echipe și, bineînțeles, al lui Käit, pentru finalizare. Per ansamblu, cred că am făcut un meci extraordinar în această seară – în prima repriză, când am reușit să marcăm, dar, mai ales, în repriza a doua, când am știut să suferim și ne-am apărat foarte bine împotriva unei echipe care, din punct de vedere fizic, stă foarte bine. Știam ce ne așteaptă, știam ce stil de joc au și mă bucur că am terminat acest meci cu bine. Este o seară foarte frumoasă.

Dugandžić este un jucător foarte bun, muncește foarte mult pentru echipă, se pune în slujba echipei. Cred că aportul meu la rezultatele foarte bune pe care le-a avut Marko în acest sezon este reprezentat de faptul că i-am dat liniște, i-am dat moral, l-am învățat anumite mișcări pe care trebuie să le facă, încerc să corectez anumite lucruri la jocul lui și asta am încercat pe parcursul întregului sezon, el a înțeles aceste lucruri. Mă bucură foarte mult atitudinea lui și a întregii echipe.

Îi felicit pe băieți, este victoria lor. Au muncit foarte bine în această săptămâna, au rămas cu picioarele pe pământ după un rezultat foarte important pentru echipa noastră. S-a văzut și în această seară – am intrat bine, am intrat conectați, deciși să câștigăm acest meci. Vom încerca să câștigăm în fiecare meci care a mai rămas din acest Play-Off – pentru noi, pentru a acumula experiență pentru sezonul următor.

Perioada în care echipa nu a avut rezultate foarte bune va rămâne în bagajul meu de antrenor, am acumulat experiență. Sunt momente care fac parte din viața unui antrenor, important este cum le gestionezi. Bineînțeles că în astfel de momente dai mai mult de 100% din ceea ce poți pentru a depăși aceste perioade”, a declarat Adrian Mutu la finalul partidei de pe Giulești.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top