ADRIAN MUTU, DUPĂ VICTORIA CU CFR

octombrie 31, 2022

Adrian Mutu a reușit să îl învingă pe Dan Petrescu, în duelul antrenorilor, obținând trei puncte importante contra campioanei.

”A fost un meci de luptă, un meci împotriva unei echipe puternice fizic. Mă bucur și îmi felicit băieții că s-au ridicat la nivelul lor, am luptat pentru fiecare balon. E o echipă experimentată, dar în seara asta, ne-am meritat victoria.

Îi las pe cei din studio să analizeze dacă a fost penalty. Mie îmi era greu să văd ceva de acolo. Mă bucuram și aveam emoții cu VAR-ul. Cel mai bine ar fi să răspundă arbitrii. Aș vrea să vorbesc despre jocul echipei mele.

Cred că victoria a fost meritată, puteam face 2-0 cu Ioniță, 3-1 cu Kait, dar au fost și alte ocazii. Atitudinea a fost bună, dar există lucruri la care trebuie să lucrăm. După fiecare meci de asemenea importanță, așteptăm niște răspunsuri pentru a vedea la ce nivel suntem.

Trebuie să ne ridicăm la nivelul de maturitate al CFR-ului, la nivelul pragmatismului lor. Știam foarte bine că e o echipă care ne așteaptă pe undeva. Știam că sunt foarte periculoși pe contraatac și mai ales la fazele fixe.

Cred că asta e viața antrenorilor. Sunt meciuri și meciuri. Astăzi sunt eu fericit, mâine el. Ce pot să-i spun lui Dan Petrescu e baftă pentru meciul de joi cu FC Ballkani. E un meci important pentru el și pentru fotbalul nostru.

Moralul este bun înaintea meciului cu FCSB, dar sunt două meciuri diferite. Am timp să mă gândesc de mâine, acum vreau să savurez și eu această victorie.

Mă bucur că Dan Petrescu apreciază jocul nostru și parcursul nostru de până acum, dar vrem să rămânem cu picioarele pe pământ. Obiectivul nostru rămâne play-off-ul și vom vedea.

Luăm meci de meci, cred că toți băieții mei sunt cu picioarele pe pământ. Cel mai important e ca băieții să fie sănătoși, tot lotul să fie valid. E important să stea conectați”, a spus antrenorul nostru, la finalul meciului cu CFR Cluj.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top