ADRIAN MUTU: ESTE UN MECI AL ORGOLIILOR

mai 26, 2023

Adrian Mutu a prefațat partida cu FCSB, de sâmbătă, în cadrul conferinței de presă desfășurate astăzi.

„Un derby rămâne un derby orice ar fi. Pentru noi este un meci important, chiar dacă nu mai are importanță la nivel de clasament. Cu toate acestea, este un meci important din punctul de vedere al orgolilor. Jucăm împotriva FCSB-ului și ne dorim să câștigăm acest meci. Trebuie să conștientizăm cât de important este acest meci atât pentru noi, cât și pentru suporteri. Acest joc trebuie jucat din orgoliu.

Este un meci al orgolilor. Oricine va intra în teren va juca 100%. Este un joc care pentru noi contează. Vom trata foarte serios acest meci. Respectăm tricoul pe care îl purtăm, respectăm clubul pe care îl reprezentăm și ne dorim să câștigăm acest meci.

Important este să fim sănătoși, să terminăm acest sezon cu o victorie, iar de la anul vom pleca cu alte obiective. Vom avea în spate un campionat bun, în care ne-am atins obiectivul, în care am participat într-un Play-Off în care am jucat meciuri foarte grele. Am văzut ce calități are echipa, în unele momente am văzut și care ar fi punctele mai slabe, pe care trebuie să le îmbunătățim. Pentru a putea progresa va trebui neapărat să ne îmbunătățim. Cred că acest sezon a fost unul util pentru noi”, a declarat antrenorul giuleștean.

Pentru antrenorul Rapidului este cel de-al patrulea meci contra fecesebiștilor în acest sezon, giuleștenii învingând în două dintre cele trei partide anterioare.

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top