ADRIAN MUTU, LA FINALUL VICTORIEI CU FCSB

aprilie 24, 2023

Adrian Mutu a reușit să treacă cu bine peste o săptămână dificilă, obținând prima victorie după șase partide consecutive în care Rapid nu s-a impus.

Golul lui Alexandru Albu i-a adus Rapidului trei puncte ce îi țin pe giuleșteni cu șanse la cupele europene, cu cinci etape înainte de finalul sezonului.

„În seara aceasta am obținut o victorie importantă, o victorie de moral. Am trăit cu emoții ultimele minute ale acestui meci, ca întotdeauna, pentru că îmi doream ca echipa mea să câștige.

Într-adevăr, cred că au fost două reprize distincte. În prima repriză am fost noi echipa mai bună, în a doua repriză, într-adevăr am suferit. FCSB-ul a avut o replică bună în a doua repriză.

Vreau să îi felicit pe băieți pentru atitudinea pe care au avut-o, pentru faptul că au muncit până în ultima secundă și nu s-au dat bătuți. Este o atitudine care mă încântă. Așa trebuie să joace întotdeauna. Chiar dacă suferim, important este să aducem cele trei puncte acasă.

Nu am făcut pasul înapoi în mod voit – presiunea pe care au pus-o, faptul că au individualități importante, sunt jucători care în duelul unu la unu sunt foarte buni, combină foarte bine – practic, ei ne-au obligat să ne apărăm puțin mai jos. Toți au făcut un meci foarte bun, cred că merită felicitați băieții pentru că este victoria lor. Și-au dorit-o și este meritată.

Nu există niciun moment de răgaz, nu poți să stai și să îți tragi suflul. Trebuie să fii concentrat în continuare. De mâine voi uita acest meci și ne vom concentra pe cel cu CFR.

Ne vedem de parcursul nostru, încercăm să acumulăm cât mai multe puncte și vom vedea unde vom ajunge. Calificarea în cupele europene este un obiectiv pe care ni l-am pus noi pentru a găsi o motivație în plus, pentru a putea câștiga fiecare meci. În continuare facem o evaluare a echipei pentru a putea ca în sezonul următor să luptăm pentru titlu”, a spus antrenorul giuleștean.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top