ADRIAN MUTU, LA RAPID PÂNĂ ÎN 2025

august 10, 2022

Antrenorul Rapidului, Adrian Mutu, al cărui contract era scadent în vara lui 2023, a semnat prelungirea acestuia până în 2025!

„Mă bucur mult pentru acest moment. Este un vot de încredere din partea clubului, pe care îl tratez cu maximă seriozitate și responsabilitate! Hai, Rapid!”, a spus Adi Mutu pentru fcrapid.ro.

Fostul atacant al naționalei României a venit la Rapid în luna martie, timp în care a condus echipa în 14 meciuri.

Bilanțul giuleștenilor cu Adi Mutu pe bancă este unul pozitiv, cu 10 victorii, o remiză și trei înfrângeri, golaveraj 28-9.

Prima partidă cu Adi Mutu la cârmă datează din 5 martie 2022, atunci când Rapid a învins Academica Clinceni, cu 1-0, prin golul marcat de Rareș Ilie. 

În startul acestui sezon, Rapid a obținut 9 puncte din patru partide, învingând FCSB (2-0), Universitatea Craiova (1-0) și FC Argeș (2-1).

Singura înfrângere din actuala stagiune a venit în prima etapă, 0-1, la Cluj-Napoca, cu CFR, atunci când Rapid a ratat un penalty în prelungirile partidei.

De-a lungul carierei de antrenor, Adrian Mutu a mai condus FC Voluntari, Al Wahda U21, România U21 și FCU Craiova.

Ca jucător, cel poreclit Il Fenomeno, a evoluat pentru FC Argeș, Dinamo București, Internazionale Milano, Hellas Verona, Parma, Chelsea Londra, Juventus Torino, Fiorentina, Cesena, Ajaccio, Petrolul Ploiești, Pune City și ASA Târgu Mureș.

 

 

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top