ADRIAN MUTU: NE AȘTEAPTĂ UN MECI DE LUPTĂ

septembrie 3, 2022

Adrian Mutu a prefațat jocul din această seară, cu FC Voluntari, partidă ce va începe la ora 21:45, pe stadionul „Anghel Iordănescu”.

  • despre meciul cu FC Voluntari

„Mă gândesc la băieți, să se recupereze bine, pentru că am avut două meciuri într-o scurtă perioadă. Au fost meciuri în care au alergat mult după victorie, meciuri combative, astfel că cel mai important e ca noi să fim 100% în plenitudinea forțelor, pentru a putea câștiga acest meci.”

  • despre adversarul de astăzi

„Este o echipă în căutarea rezultatelor, a victoriei. De aceea, trebuie să fim foarte concentrați sâmbătă, pentru că jucăm pe un teren mai mic, mai îngust, decât Giuleștiul. Ne așteaptă un meci de luptă, contra unei echipe care dorește să se întoarcă la victorie, care a jucat în sezonul trecut în Play-Off. Acest lucru trebuie să ne facă și mai concentrați, pentru că au forță și jucători cu experiență.”

  • despre clasamentul actual

„Clasamentul arată bine, iar aceasta este o consecință a faptului că am tratat fiecare partidă la victorie. Avem obiectivul pe care l-am tot spus (n.r. – accederea în Play-Off), de aceea nu cred că ar trebui să ne uităm pe clasament acum. Campionatul este foarte echilibrat, echipele sunt apropiate, și trebuie să fim concentrați și să luăm fiecare meci în parte.”

  • despre transferuri

„Sunt mai mulți jucători pe care îi analizăm, despre care discutăm, însă trebuie să vedem dacă se potrivesc pe stilul și filozofia noastră.”

  • despre motivația jucătorilor

„Este important că jucătorii realizează că sunt la Rapid București, o echipă care are mereu presiunea rezultatului. De aceea, este important să ne recuperăm toate forțele, pentru a intra pe teren determinați, pregătiți să alergăm pentru a câștiga acest meci.”

  • despre prezența suporterilor la meci 

„Ținând cont că jucăm lângă București, mă aștept să vină foarte mulți suporteri rapidiști. Nu vor avea loc toți, pentru că stadionul este mult mai mic, dar sper să avem cât mai mulți suporteri și să ne încurajeze.”

  • despre apărarea Rapidului

„Nu întâmplător ne aflăm pe un loc fruntaș când ai una dintre cele mai bune apărări din campionat. E important să nu primim gol, pentru că și la ultimul meci eram foarte atenți la jocul lor pe contraatac. Știam că U Cluj este o echipă bună și că ne va fi greu să egalăm sau să câștigăm dacă primim gol. Suntem atenți la aceste lucruri. Nu pot să spun că jocul defensiv definește această echipă, dar sunt momente în care trebuie să faci sacrificii, să știi să ne aperi, pentru că este imposibil în fotbal ca o singură echipă să atace sau să conducă jocul pe durata celor 90 de minute.”

  • despre cartonașele mai puține față de sezonul trecut

„Probabil că jucătorii sunt mult mai responsabili. Este și concurență mare în cadrul echipei. Bineînțeles, nimănui nu îi convine să ia cartonaș, să stea și să piardă locul în echipă. Deci, probabil că sunt mult mai responsabili.”

  • despre Horațiu Moldovan

„Este cel mai bun portar, ne demonstrează meci de meci. În afară de eroarea de sistem din meciul cu Petrolul a fost decisiv în multe meciuri. Nu e o noutate pentru mine, pentru că și în sezonul trecut a dovedit că are valoare.”

CONFERINȚA INTEGRALĂ:

 

 

 

 

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top