ADRIAN MUTU: NE AȘTEAPTĂ UN MECI GREU

februarie 16, 2023

Adrian Mutu se află în fața meciului 40 pe banca Rapidului. Mâine, de la ora 20:00, Rapid va juca la Mioveni, împotriva formației argeșene, iar antrenorul giuleștean a prefațat partida din etapa #26.

„Eu văd meciul cu Mioveni ca pe unul foarte dificil pentru că joacă un fotbal diferit și un fotbal bun, odată cu venirea lui Dică pe banca lor. Ne așteaptă un meci greu. Suntem dornici să ne întoarcem pe parcursul bun pe care l-am avut până la meciul cu FCU și să să câștigăm acest meci.

Pentru noi, înfrângerea cu FCU a fost un duș rece. Am fost răniți în orgoliu și bineînțeles că vrem să ne întoarcem pe parcursul bun pe care l-am avut înainte de această înfrângere.

Va fi un meci deschis. Cel puțin în ultimele etape au jucat un fotbal deschis. Jucăm pe terenul lor. Probabil suntem echipe „prietene” din punctul de vedere al faptului că ne-am întâlnit de multe ori, chiar și în amicale. Ne cunoaștem, deci, de aceea va fi și mai greu. Suntem foarte concentrați, suntem foarte conștienți de dificultatea acestui meci, de aceea vom da totul ca să câștigăm. Mioveni a adus câteva nume noi care încet-încet au schimbat puțin fața echipei. Cel puțin așa arată rezultatele din ultima perioadă.

Dragoș Grigore este în continuare accidentat, Sefer este suspendat și în rest, toți sunt valizi.

Momentan, mă gândesc să strâng cât mai multe puncte. În momentul de față, punctele contează și după aceea vom vedea la ce distanță și cum vom fi acolo în play-off.

Pentru noi sunt foarte importante punctele. Cum ne-a demonstrat acest sezon, orice meci este greu, orice meci este dificil pentru toate echipele, deci trebuie să fim atenți, concentrați și să tratăm fiecare meci cu maxim respect.”

Adrian Mutu a vorbit și despre noua achiziție a Rapidului, francezul Hervin Ongenda, cel care a semnat miercuri pe un an și jumătate.

„Ongenda de abia a ajuns și se va antrena zilele acestea. Trebui să-l punem la punct fizic. Începe antrenamentele chiar astăzi după-amiază și vom vedea ce se va întâmplă săptămânile următoare. Ne place de el, îl știm de la Botoșani unde a practicat un fotbal de calitate. Este un jucător care este bun în duelul unu la unu. De un jucător care destabilizează apărările adverse avem noi nevoie. Sperăm să se dea totul pentru Rapid, să se ridice la nivelul așteptărilor și să ne ajute.

Cred că perioada de mercato s-a închis pentru noi, odată cu venirea lui Ongenda. Vom merge așa până în vară și după aceea vom vedea ce concluzie vom trage, în funcție și de ce rezultate vom avea sezonul acesta.

Avem nevoie, ca orice echipă mare, de jucători care destabilizează apărările adverse și care sunt buni în duelul unu la unu, ceea ce înseamnă calitate și poate aduce un plus pentru Rapid. De aceea căutăm jucători cu calitate.”

Conferința integrală, pe canalul de YouTube al Rapidului.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top