ADRIAN MUTU ȘI TONI SEFER, ÎNAINTE DE PRIMVS DERBY

august 11, 2022

Adrian Mutu și Antonio Sefer au prefațat partida de sâmbătă, dintre Petrolul Ploiești și Rapid București, în cadrul unei conferințe de presă, susținută la Stadionul Giulești.

Antrenorul Rapidului s-a declarat încrezător în forțele echipei noastre de a obține cele trei puncte, fiind conștient de imporanța derby-ului de la Ploiești.

„Este un meci extrem de important, pentru noi este un derby și îl tratăm ca atare. Ne așteaptă o atmosferă încinsă la Ploiești, știm lucrul acesta, dar sperăm să câștigăm și să dăm continuitate rezultatelor bune.

Ne gândim la victorie, așa cum abordăm fiecare meci. Toate meciurile sunt importante, pentru că validarea noastră, ca grup, o facem prin continuitatea victoriilor. 

În ultimul deceniu nu s-a întâmplat o asemenea medie de spectatori, peste 6.000, e foarte bine. Înseamnă că reușim să construim ceva foarte frumos, dacă reușim să atragem lumea la stadion e foarte important. Altfel se joacă când suporterii vin în număr mare la stadion. 

Petrolul este o echipă care se apără foarte bine, cu jucători cu experiență. Au și în atac jucători ce au fost la echipa națională, deci lucrăm la treaba asta și sperăm să avem posibilitatea de a străpunge apărarea, de a înscrie și de a câștiga. 

Săpunaru este mai bun decât Tamaș. Nu se supără Tamaș, că este prietenul meu. 

Legat de prelungirea contractului, este un vot de încredere din partea clubului, m-a bucurat mult momentul, dar am trecut peste. Îl tratez cu maximă seriozitate. Acest vot de încredere pune presiune și responsabilitate mare. Am aceeași concentrare, poate și mai multă, și determinare ca în prima zi. 

Rapid este pe un drum bun, sănătos, ceea ce mă bucură și pe mine, și pe suporterii noștri. Acum trebuie să demonstrăm ca echipă, împreună, cu o conducere stabilă, așa cum e a noastră, și să obținem și rezultate”, a declarat Adrian Mutu.

adrian mutu petrolul rapid

Marcatorul celor două goluri din partida cu FC Argeș, Antonio Sefer, este pregătit să facă un nou meci mare la Ploiești.

„Ne așteaptă un meci foarte greu, un derby. Trebuie să ne mobilizăm foarte bine, să avem o determinare foarte mare, cum am avut și până acum. Dacă vom munci și vom face ceea ce ne zice Mister (n.r. – Adrian Mutu) vom lua cele trei puncte.

Avem așteptări mari de la acest meci, suntem într-un moment foarte bun, avem pretenții mari, orice se poate întâmpla într-un derby, dar dacă vom juca cu inima, cu sufletul, cu siguranță vom câștiga. În meciurile grele ne-am mobilizat foarte bine și am avut reușite.

Din păcate, problemele noastre au venit în meciurile mai slab clasate decât noi, dar anul acesta ne propunem să ne mobilizăm foarte bine și să facem rezultate bune cu toate echipele. 

E un derby și pentru galeria noastră și sperăm să îi facem fericiți! 

De când a revenit Rapidul în Liga 1 au revenit și suporterii pe stadioane. Este o mare bucurie pentru noi, așa se joacă fotbalul, cu foarte mulți suporteri.

Ne bucurăm că avem meci de meci stadionul plin, le mulțumim suporterilor și îi așteptăm în continuare alături de noi. 

Nu am emoții mari, am emoții constructive, este o presiune pentru că sunt un jucător vechi și nu vreau să dezamăgesc. Sper să-mi fac treaba cât mai bine. 

Contează mai puțin locul momentan Contează să avem meciuri bune, cât mai multe victorii, iar la final, dacă vom rămâne tot acolo, va conta și ne vom bucura și mai mult.

Rapid a fost mereu o putere, însă acum probabil că adversarii ne vor lua și mai mult în serios. Suntem o echipă puternică, cu niște suporteri minunați, iar împreună suntem de neoprit anul acesta. Vine centenarul și trebuie să facem o figură frumoasă. 

Obiectivul nostru este Play-Off-ul, însă nu am cum să nu visez să iau titlul cu Rapid. Pentru mine ar fi cea mai mare bucurie sufletească.” 

 

Conferința de presă integrală poate fi urmărită pe canalul de YouTube al Rapidului!

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top