ADRIAN MUTU: VA TREBUI SĂ FIM MOTIVAȚI 100%

mai 21, 2023

Adrian Mutu a prefațat meciul de luni seara, din penultima etapă a Play-Off-ului, dintre Rapid și Universitatea Craiova.

„Meciul de mâine seară este unul important pentru noi, având în vedere faptul că este în joc locul patru, iar dacă vom câștiga ambele partide îl vom obține. Vom vedea ce ne va oferi acest loc patru în viitor, însă cel mai important este ca noi să câștigăm aceste două meciuri care au mai rămas de disputat până la finalul sezonului.

Cu siguranță va fi un meci diferit de cel pe care l-am avut în partida din tur. Atunci am fost condiționați foarte mult de eliminarea lui Costache în minutul 13 și, chiar dacă am condus 70 de minute, a fost un meci greu din toate punctele de vedere, iar, în cele din urmă, am pierdut. Nu am putut, în nouă oameni de câmp, să rezistăm forței pe care cei de la Universitatea Craiova o au. Craiova este o echipă puternică. Mâine seară va fi un meci dificil. Jucăm acasă, în fața propriilor suporteri, ultimul meci pe teren propriu din acest sezon, cu siguranță va fi un alt meci decât cel pe care l-am văzut la Craiova. Ne dorim să le facem o bucurie suporterilor.

Nu am reușit să câștigăm partida jucată în Giulești din sezonul regular, însă am obținut o victorie la Craiova. Toate meciurile pe care le-am jucat împotriva lor au fost meciuri grele. Au un lot foarte valoros, cu jucători importanți, jucători de echipă națională. Va trebui să fim montați la capacitate maximă, motivați 100% și să ne facem jocul pe care l-am pregătit”, a declarat antrenorul Rapidului.

Diferența dintre Rapid și Universitatea Craiova este de doar două puncte, în favoarea oltenilor, cele două formații luptând pentru locul 4.

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top