ADRIAN MUTU: VA TREBUI SĂ MUNCIM MULT

septembrie 17, 2022

Adrian Mutu a vorbit despre meciul cu CS Mioveni, ce se disputa în această seară, pe stadionul Giulești, de la 21:30.

„Ne așteaptă un meci dificil, contra unei echipe care joacă foarte bine pe contraatac. Trebuie să fim foarte concentrați și să câștigăm cele trei puncte. Am analizat ultimele două meciuri, în care au schimbat și sistemul. Au trecut din nou la 3 fundași centrali. Cu Sepsi au făcut un meci foarte bun, s-au apărat bine și au și câștigat. 

Ne va aștepta un meci în care va trebui să muncim foarte mult pentru a-i desface, pentru că se vor apăra. Și trebuie să stăm foarte concentrați pentru a nu ne prinde pe contraatac. 

Pentru mine n-a fost o perioadă ușoară (n.r. – din cauza operației de apendicită), dar am trecut. Totul este bine acum. Am reușit să fiu alături de echipă de la început. Cum am ieșit din spital am mers la antrenament. 

Mă bucur că suntem în această situație, trebuie să continuăm. Avem nevoie de constanță în rezultate bune. Am avut un eșec în meciul trecut, într-un meci dificil, ciudat, dar am trecut peste. Trebuie să demonstrăm că avem forță mentală și să începem din nou să câștigăm.

Obiectivul nostru rămâne calificarea în Play-Off și câștigarea Cupei României, acesta din urmă fiind probabil obiectivul tuturor echipelor importante din România.”

La startul etapei a 11-a, Rapid ocupa locul secund în Superligă, la egalitate de puncte cu Farul Constanța. Echipa lui Gheorghe Hagi a învins ieri la Ploiești, 3-1, cu Petrolul, distanțându-se astfel la trei puncte de echipa noastră.

CONFERINȚA DE PRESĂ INTEGRALĂ:

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top