ADRIAN MUTU: VREM REVANȘA

mai 11, 2023

Adrian Mutu își dorește revanșa după meciul de la Sf. Gheorghe, atunci când Rapid a pierdut cu 2-0. Antrenorul giuleștean a prefațat jocul de vineri seara, de pe Giulești, de la ora 20:30.

„Vrem să ne luăm revanșa în meciul de mâine pentru acel 2-0 din tur. A fost un meci pe care ni-l aducem bine aminte, un meci slab al nostru din punctul de vedere al atitudinii și vrem ca mâine seară să arătăm că facem tot ce este posibil pentru a putea ajunge pe o poziție cât mai bună în clasament.

Doar o victorie ne-ar putea face să uităm de rezultatul de la Constanța. A fost un rezultat greu de digerat, așa cum spuneam și după meci, însă nu suntem singurii care au trecut printr-o astfel de experiență, s-a întâmplat și la cluburi mai mari.

Am fost cu toții afectați, la nivel moral, de ultimul meci. Nu doar jucătorii. Suntem cu toții implicați. Nu a fost exclusiv vina jucătorilor, cu toții am fost responsabili de acest rezultat. A fost o seară de coșmar pentru noi. O seară foarte slabă pentru noi și, totodată, o seară foarte bună pentru cei de la Farul, din toate punctele de vedere. A fost un duș foarte rece. Probabil că a fost o experiență prin care a trebuit să trecem pentru a ne putea dezvolta și pentru a putea ajunge acolo unde ne propunem.

Urmează două meciuri pe care ne dorim să le câștigăm, iar ultimul meci pe care îl vom disputa la sfârșitul acestui sezon va fi și derby. Craiova are două meciuri grele, iar noi avem posibilitatea de a urca pe locul patru. Acesta este scopul nostru. Toate sunt niște meciuri foarte importante pentru noi. În meciul de mâine sperăm să obținem victoria, vedem ce rezultat va obține și Craiova în această etapă. Etapa următoare îi așteptăm pe Giulești, meci care va fi o finală pentru locul patru.

Trebuie să nu uităm de ultimul meci din acest sezon. Pentru noi, indiferent de jocul rezultatelor, este un meci important, un derby, știe toată lumea acest lucru și va fi tratat așa cum trebuie să fie tratat un meci de o asemenea importanță. Este un Play-Off puternic și sper ca și în anii următori să fie la fel”, a spus Adrian Mutu.

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top