AGRICOLA BORCEA – RAPID 0-7

octombrie 26, 2018

Rapid a revenit în „coasta” Sloboziei, reușind cel mai clar succes din acest sezon, 7-0, împotriva unei echipe bune a seriei a II-a, Agricola Borcea, ocupanta locului 5.

Fără Matulevicius, Lădaru sau Ilie, toți accidentați, dar și fără Bratu, suspendat, Pancone l-a trimis din primul minut pe teren pe Robinho, la primul meci ca titular, dar și pe tânărul Adrian Neacșu, cel care a făcut pereche cu Alex Iacob, în centrul defensivei.

Gazdele au folosit tot ce avut mai bun, inclusiv pe cei patru foști rapidiști, Cosmin Cristil, Daniel Burcea, Adrian Grigore și Andrei Moise, toți titulari.

Băieții noștri au început ofensiv, cu Alin Cârstocea în mare formă, acesta fiind faultat în careu, în minutul 25, însă Marian Vlada a ratat lovitura de pedeapsă, trăgând peste poartă.

În minutul 37, faza s-a repetat, cu Alex Burlacu faultat, dar de această dată Cârstocea a luat mingea și a deschis scorul de la punctul cu var, cu o execuție sigură.

Cu patru minute înainte de finalul primei reprize, același inspirat Alex Burlacu a centrat perfect, iar Vlada și-a luat revanșa cu o lovitură de cap, risipind emoțiile frumoasei galerii rapidiste, venită în număr mare la Borcea, chiar dacă meciul s-a disputat vineri, la ora 15.

După reluare, Rapid a zburdat pe teren, Vlada a făcut dubla, în minutul 60, Sergiu Jurj, intrat la pauză, a punctat și el de două ori (65, 76), Alin Cârstocea și-a definitivat meciul excelent cu un nou gol, în minutul 85, iar Mircea Manole a marcat primul său gol pentru Rapid, în minutul 87, stabilind rezultatul final, 7-0, scor ce îi apropie pe giuleșteni la numai două puncte de Unirea Slobozia, dar a îmbunătățit simțitor și golaverajul, care acum este 23-4.

Pentru Rapid urmează două meciuri pe teren propriu, cu Oltenița și Tunari, după care se va deplasa la Slobozia, pentru meciul cu Unirea.

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top