AIOANI: „TREBUIE SĂ DEMONSTRĂM CĂ A FOST UN ACCIDENT LA IAȘI”

februarie 27, 2024

Marian Aioani a prefațat jocul Rapid – UTA Arad, de miercuri seara, din cadrul etapei #28 a SuperLigii. Portarul rapidist a participat la conferința de presă desfășurată la stadionul Giulești.

„Vom întâlni un adversar puternic, care în ultimele etape a strâns puncte, dar noi trebuie să mergem înainte și să câștigăm cele trei puncte puse în joc. Gândul nostru este doar la a intra bine în meci și la a câștiga. Ce s-a întâmplat la Iași nu mai contează, este de domeniul trecutului și trebuie să ne concentrăm la ceea ce avem de făcut mâine.

Consider că presiunea nu este pe noi, ci pe FCSB, ei sunt echipa care a fost mereu pe primul loc, noi venim din urmă și încercăm să micșorăm diferența. Nu am reușit acest lucru la Iași, dar cred că nu se pune problema de oboseală. Băieții au reușit să alerge, s-au mișcat bine, am avut ocazii, doar că, din păcate, nu am reușit să marcăm mai multe goluri pentru a face diferența mai mare. Mâine trebuie să intrăm pe teren și să demonstrăm suporterilor că ce s-a întâmplat la Iași a fost un accident.

Giuleștiul este casa noastră, ne simțim bine aici, iar publicul ne dă încredere și asta este tot ce contează. Cred că și dacă jucam pe Arena Națională ar fi venit foarte mulți suporteri pentru a ne susține. Meciul este în mâinile noastre, totul depinde de noi, de ce vom face în teren, și, cu ajutorul lor, trebuie să micșorăm diferența de puncte dintre noi și primul loc.

Noi sperăm ca golurile să fie doar de partea noastră și să nu primim gol. Ar fi ideal să câștigăm cât mai lejer și să ne facem meciul ușor. Cei de la UTA sunt aproape de calificarea în Play-Off, este o diferență de puncte foarte mică între echipele care se luptă pentru clasarea pe una dintre primele șase poziții. Noi avem obiective mărețe pe care să le avem în vedere și singurul lucru la care trebuie să ne gândim este micșorarea diferenței de puncte față de primul loc.

În momentul de față, diferența dintre noi și FCSB este reprezentată de două meciuri, meciuri directe. Așadar, consider că nu suntem departe de a ne realiza obiectivul”, a declarat goalkeeperul Rapidului.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top