ALĂTURI DE ALBION!

octombrie 14, 2023

Într-un moment excelent, atât pentru el, cât și pentru Rapid, anul unuia dintre cei mai buni atacanți din țară s-a încheiat.

Rapid nu se va mai putea baza pe aportul lui Albion Rrahmani, cel mai bun marcator al clubului, până la începutul lui 2024.

În urma investigațiilor făcute astăzi, accidentarea atacantului nostru s-a dovedit destul de gravă.

„Lewa” a debutat ca titular la naționala Kosovo chiar în meciul cu Andorra, din preliminariile Campionatului European.

O seară ce trebuia sa fie perfectă pentru Albion s-a transformat într-una tristă, după ce, în minutul 65, a fost faultat de un adversar, iar jucătorul nostru a fost nevoit să părăsească terenul pe targă.

Adus de urgență cu un charter, pus la dispoziție de club, Albion a efectuat imediat investigații medicale, în urma carora diagnosticul a fost fractură echivalentă bimaleolară dreapta (fractură de peroneu).

Acest rezultat înseamnă cel puțin trei luni în afara terenului pentru golgheterul Rapidului, acesta punctând de 6 ori în cele 7 meciuri jucate în alb-vișiniu.

Rrahmani va fi operat luni, de către Vlad Georgeanu, unul dintre cei mai buni medici specialiști în Ortopedie din țară, cel care l-a refăcut și pe Jayson Papeau, într-un timp mai scurt decât se preconiza inițial.

Suntem 100% alături de Albion, caruia îi vom oferi toate condițiile și sprijinul, și suntem siguri că va reveni mult mai puternic pe teren!

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top