ALĂTURI DE ALEX IONIȚĂ

iulie 2, 2022

În dorința de o informare corectă a suporterilor noștri, FC Rapid București ține să vină cu unele precizări legate de noua suspendare dictată împotriva jucătorului Alexandru Ioniță.
 
Fotbalistul a fost acuzat de încălcarea condițiilor suspendării aplicate în 2020. La modul concret, acestuia i s-a reproșat faptul că în luna iulie 2021 a fost surprins pregătindu-se în sala de forță a Complexului Sportiv Dinamo și jucând apoi o miuță în același complex, în compania unor copii și a unui fost fotbalist dinamovist.
 
În acest context, din punctul de vedere al clubului, sancțiunea aplicată este lipsită de orice temei legal având în vedere că legea îi interzice „participarea la competiții sau activități autorizate și organizate de către o organizație semnatară a codului anti-doping”.
 
Menționăm faptul că legea nu interzice sportivului suspendat orice fel de activitate sportivă, iar sala de forță a Clubului Sportiv Dinamo este deschisă publicului general, nu doar sportivilor legitimați la club.
 
Deși suspendarea încetează înaintea primului meci din campionat, jucătorul Alexandru Ioniță a depus apel în dorința de a demonstra că este nevinovat, iar clubul nostru îl susține în toate aceste demersuri.
 
Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top