ALBION RRAHMANI: NE VOM FORȚA PENTRU A OBȚINE TITLUL

noiembrie 26, 2023

Albion Rrahmani a revenit alături de echipă la antrenamente și a început pregătirea indiviuală alături de stafful nostru. Acesta a oferit un interviu în exclusivitate pentru Rapid TV, în cadrul căruia a vorbit despre accidentarea care l-a ținut o lună și jumătate departe de teren, procesul de recuperare, acomodarea în București, atmosfera din jurul clubului, precum și alte subiecte din viața sa.

Rrahmani a vorbit despre accidentarea suferită în partida împotriva Andorrei și despre procesul de recuperare: ”Recuperarea merge foarte bine și sunt foarte bucuros pentru mine, pentru procesul de recuperare și sper să revin pe teren cât mai curând. Toți cei care m-au văzut, medicul, fizioterapeutul, au spus că voi fi apt pentru reluarea campionatului, în iarnă, așa că sunt nerăbdător să revin și să joc în primul meci din ianuarie și îmi doresc ca lucrurile să întâmple astfel. Săptămâna viitoare voi merge la control, iar după acesta voi începe să alerg și, cu siguranță, voi fi pregătit să joc în ianuarie dacă lucrurile merg conform planului.

Sper că voi fi sută la sută apt pentru stagiul de pregătire din iarnă. Dacă la următorul control este totul în regulă, voi începe să alerg și până când vom pleca în cantonament ar trebui să fie totul bine pentru a fi apt.”

Întrebat despre cum a fost perioada accidentării pentru el și despre cum s-a simțit departe de echipă, Albion a răspuns: ”A fost foarte dificil. De fiecare dată îmi doream să fiu alături de ei la antrenamente, la meciuri, pe teren. Acesta este fotbalul și trebuie să acceptăm lucrurile care ni se întâmplă și să le luăm ca atare. Sper că aceasta este ultima accidentare pentru mine și pentru orice jucător pentru că perioada accidentării este foarte dificilă de fiecare dată. Sper să fim cu toții sănătoși și puternici.

Este foarte important să rămânem neînvinși. Băieții au reușit să obțină doar victorii sau rezultate de egalitate, sunt foarte bucuros legat de acest lucru și sper că vom reuși să menținem lucrurile așa până la finalul sezonului. Din ianuarie vom fi cu toții apți: eu, Petrila, Emmers și ne vom forța pe noi înșine pentru a ne atinge obiectivul: câștigarea campionatului.”

Albion Rrahmani, selecționat al echipei naționale din Kosovo, a vorbit despre parcursul spre EURO2024 al echipelor din Grupa I, România și Kosovo disputând două meciuri directe în drumul spre calificare. La finalul acestei campanii, România s-a calificat de pe prima poziție, cu 22 de puncte, în timp ce Kosovo a încheiat faza grupelor pe locul cinci, cu 11 puncte.

”Ne pare rău că nu ne-am calificat la EURO. Este un lucru rău pentru toată lumea. Pentru jucători, pentru suporteri, dar asta este fotbalului. Trebuie să rămânem umili, să lucrăm foarte mult pentru următoarele meciuri, ne pregătim pentru Cupa Mondială și sperăm să ne calificăm în această competiție. Suntem o echipă foarte bună, trebuie doar să ne păstrăm atitudinea și să muncim mult, iar, într-o zi, ne vom califica, este o promisiune pe care o fac tuturor suporterilor din Kosovo. Într-o zi, visul va deveni realitate.

Calificarea României de pe prima poziție a fost puțin surprinzătoare pentru că toată lumea se aștepta ca Elveția să ocupe acest loc în clasament, dar Echipa Națională a României a jucat foarte bine, nu a pierdut niciun meci, a meritat primul loc și calificarea la EURO. Nu știu ce parcurs vor avea în următoarea etapă, dar rămâne de văzut.”

Albion a vorbit despre cum a fost văzut în Kosovo transferul său la Rapid.

”Suporterii din Kosovo m-au susținut când am ales să vin la Rapid și. Se uită la meciurile noastre și mă susțin în continuare, îi văd mereu în comentarii la postările clubului. Au primit foarte bine această veste și au spus că fac cel mai bun pas pentru cariera mea. Este foarte important pentru mine să am sprijinul lor și să aud aceste cuvinte. Sunt foarte fericit să fiu aici și vreau să joc cât mai curând pentru a putea continua ce am început.”

Cum arată o zi din viața lui Albion Rrahmani și ce face în timpul liber?

”Uneori mă trezesc la ora 7, alteori la 8, în funcție de fizioterapie sau de antrenament. Mă trezesc și mă duc direct să fac un duș. Mănânc micul dejun la 8. Obișnuiesc să mănânc ouă, lapte și mă pregătesc să vin la antrenament. Trebuie să mănânc dimineața, înainte de antrenament.

Mă uit la filme, petrec timp cu tatăl meu, uneori mă joc pe PlayStation sau joc CS:GO. Cam așa sunt zilele mele în afara antrenamentului: mă joc, mă uit la filme și, bineînțeles, mă uit la meciuri. În fiecare zi am urmărit toate meciurile de calificare la EURO. Acum că s-a încheiat pauza competițională, echipa noastră are meci luni și sunt nerăbdător să merg la stadion, să văd meciul și sper ca la final să obținem cele trei puncte.”

Întrebat despre meciurile adversarelor din campionatul Românesc, Albion a declarat: ”Urmăresc meciurile din România. Mă uit de fiecare dată când știu că sunt meciuri pentru că vreau să știu care este nivelul ligii noastre. Trebuie să ne urmărim adversarii și să vedem ce fac.”

La finalul interviului, Albion Rrahamani a transmis un mesaj suporterilor rapidiști: ”Vă mulțumesc foarte mult pentru sprijinul pe care mi-l oferiți. Voi reveni pe teren foarte curând și voi da 100% la fiecare meci. Vă promit că un trofeu va veni în Giulești! Hai Rapid!”

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top