ALEX ALBU, DESPRE MECIUL CU POLI IAȘI

octombrie 5, 2023

Alexandru Albu, mijlocașul Rapidului, a participal la conferința de presă premergătoare partidei cu Politehnica Iași, de vineri seara.

„Ne așteaptă o partidă grea, întrucât îi întâlnim pe cei de la Poli Iași, o echipă bună, o echipă care se bazează foarte mult pe colectiv. Sunt o echipă agresivă, stil caracteristic domnului antrenor. Trebuie să intrăm foarte bine din primul minut, să fim motivați pe întregul parcurs al meciului și să arătăm că aici suntem în Giulești și că ăsta este Rapidul.

Sunt o echipă bună, care poate juca un fotbal plăcut, însă vin la noi acasă și aici nimeni nu are voie să ia puncte. Trebuie să câștigăm toate meciurile, lucru care depinde doar de noi. Noi suntem cei care ne putem face meciul ușor dacă vom juca la fel cum am jucat și până acum.

Nicio echipă nu este favorită. Într-adevăr, avem o formă foarte bună. Meciul de la Sibiu a fost un meci destul de bun, important este că nu am pierdut. Nu știu câte echipe vor lua puncte la Sibiu, fiindcă cei de la Hermannstadt sunt o echipă bună, o echipă care joacă fotbal. Noi trebuie să ne facem jocul nostru și, la final, să ne bucurăm de cele trei puncte.

Domnul Bergodi face o treabă foarte bună la Rapid, știe să ne motiveze, să ne țină în priză și să ne scoată în evidență calitățile. Aceste lucruri se văd la fiecare meci. Suntem un grup unit, suntem o familie.

Orice jucător este tentat de un posibil transfer, dar eu sunt la Rapid în acest moment. Iubesc acest club, mă simt bine aici, sunt iubit de toată lumea, eu iubesc pe toată lumea și acest clubul face parte din viața mea. M-aș bucura să-mi prelungesc contractul la Rapid și sunt convins de acest lucru se va întâmpla, sub rezerva unei posibile oferte.

Am avut o perioadă în care nu am jucat, este normal, dar eu muncesc în continuare și sper să revin în primul 11 și, de ce nu, la echipa națională. Eu fac tot ceea ce ține de mine.

Sunt meciuri grele, dar depinde numai de noi pentru că avem o echipă bună, jucători foarte buni, jucători în formă, talentați, trebuie să jucăm fotbal. Dacă vom jucat fotbal, 100% vom câștiga”, a declarat Alex.

VIDEO INTEGRAL

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top