ALEX ALBU: NE DORIM SĂ JUCĂM ÎN EUROPA

mai 4, 2023

Alex Albu, mijlocașul Rapidului, a prefațat jocul de sâmbătă, de la Ovidiu, când vom întâlni liderul Superligii, Farul Constanța.

„Întâlnim liderul campionatului. O echipă bună. Știm destul de multe despre ei pentru că am jucat foarte multe meciuri contra lor. Venim după două rezultate foarte bune care ne-au dat încrederea pe care poate în ultimele partide n-o mai aveam. Mergem la Farul cu gândul de a lua cele trei puncte.

Vrem să câștigăm fiecare meci. Vom merge la Farul și vom da totul pe teren pentru a câștiga, pentru a ne apropia de primele două-trei locuri.

Nu cred că suntem agresivi. Sunt intrări la limita fair-play-ului, nu accidentăm pe nimeni, dar așa se joacă fotbalul modern.

Au jucători foarte buni. Îl au pe Denis Alibec care este într-o formă foarte bună. Este motorul lor. Îl au pe Mazilu care este un jucător formidabil. Îi mai putem adăuga pe Louis Munteanu, Grameni. Sunt jucători foarte buni în toate compartimentele, jucători tineri, talentați, dar nu trebuie să ne intereseze acest lucru. Ceea ce trebuie să facem este să intrăm în teren la fel de motivați cum am făcut-o în ultimele două partide și să ne facem jocul.

Avem cei mai mulți suporteri în deplasare, dar din păcate, se pare că pe anumite stadioane nu prea au voie să vină în număr cât mai mare.

Nu ne gândim la ce va face U Cluj în finala cupei, noi ne gândim să terminăm pe locul doi sau pe locul trei. De ce să stăm la mâna altcuiva? Noi suntem la mâna noastră. Dacă ne câștigăm meciurile, ne putem califica de pe cele două poziții.

Pentru mine, o prezență în Europa cu Rapid ar fi ceva frumos. Orice jucător își dorește acest lucru. Cine nu și-ar dori să joace în Conference League, să te bați cu cele mai tari echipe?”, a declarat Alex Albu, în cadrul conferinței de presă.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top