ALEX CRIVAC, NOUL JUCĂTOR AL RAPIDULUI

august 2, 2022

Rapid l-a transferat pe Alexandru Crivac (20 de ani) de la FC Argeș, mijlocașul semnând un contract valabil pe trei sezoane.

„Sunt foarte bucuros că am ajuns la Rapid, este un club important din România. Îmi doresc să evoluez cât mai mult, să ajut echipa să își îndeplinească obiectivele. Știu că este o atmosferă foarte bună la Rapid, suporterii sunt incredibili și abia aștept să debutez în fața lor”, a spus Alex pentru fcrapid.ro

Fiul fostului mijlocaș al Rapidului, din sezonul 2000/2001, Iulian Crivac, s-a apucat de fotbal la 6 ani, la Școala de Fotbal „Dani Coman”.

La vârsta de 16 ani, Crivac a ajuns la Academia Hagi, cu care a câștigat de două ori Liga Elitelor, la categoriile de vârstă U19 și U17, fiind un om de bază al constănțenilor, iar în stagiunea 2021/22 a fost la FC Argeș.

În prima ligă a debutat în ultima etapă a sezonului trecut, pentru piteșteni, într-o partidă contra Voluntariului.

Noul mijlocaș al Rapidului a fost convocat la naționalele U20, U18, U17, U16 și U15 ale României, având în palmares o Ligă a Elitelor U19, cu Viitorul.

Alex Crivac este cel de-al nouălea transfer al verii, după Paul Iacob, Andrei Ciobanu, Valentin Costache, Marko Dugandzic, Jayson Papeau, Florin Ștefan, Damien Dussaut și Codruț Sandu.

Următorul joc al Rapidului se va disputa sâmbătă seara, de la 21:45, chiar contra fostei echipe a lui Crivac, FC Argeș, pe Stadionul Rapid – Giulești, în etapa a patra a Superligii.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top