ALEX IONIȚĂ A „SPART GHEAȚA”

august 21, 2023

Alexandru Ioniță a reușit să înscrie într-un meci oficial după aproape un an, aducând liniștea în tabăra giuleșteană cu golul trei.

„Sunt bucuros că am spart gheața. Aveam așteptări în privința golurilor, așa cum avea toată lumea. Mi-a lipsit foarte mult să înscriu un gol, având în vedere că nu am mai marcat de la meciul împotriva celor de la Sepsi OSK, din turul sezonului trecut.

Știu că toată lumea are așteptări foarte mari. Și eu am așteptări foarte mari de la mine, dar cred că sunt criticat foarte ușor. Acest lucru mă dezamagește. Sper să le demonstrez suporterilor și celor care mă critică faptul că nu au dreptate să mă judece cu atâta ușurință. Îi înțeleg și îi respect, dar îmi doresc mai mult de la mine și să primesc încredere.

În seara aceasta m-au încurajat încă de când am intrat pe teren și am jucat ca și cum nu mai am nimic de pierdut. Sunt bucuros că am reușit să îmi ajut echipa.

Sunt conștient de faptul că aceste critici vin datorită faptului că lumea are așteptări de la mine, dar nu cred că sezonul trecut a fost unul atât de slab din partea mea. Consider că a fost un sezon acceptabil. Cu siguranță trebuie să arăt mai mult. Îmi doresc să demonstrez și sper ca acesta să fie doar începutul.

Mă bucur că am fost ajutat de colegi. În acest sezon am intrat doar pe parcursul meciurilor în care eram conduși, celelalte echipe se apărau foarte bine și mi-a fost greu să îmi aduc aportul pe teren. Sunt bucuros că de data aceasta băieții s-au dăruit și m-au ajutat și pe mine.

Săptămâna aceasta cei din presă m-au dat pe lista de transferuri, dar eu nu știu nimic despre asta. Aceste articole se scriu prea ușor, fără prea multe informații. Nu se gândesc la faptul că și noi, jucătorii, le citim și ne deranjează.

Sper ca odată cu acest gol să îmi revin din punctul de vedere al jocului și să primesc mai multe șanse. În acest sezon nu am fost titular în niciun meci, dar mă antrenez, sunt serios și sper să îmi câștig locul în primul unsprezece.

În sfârșit, după perioada dificilă pe care am traversat-o, am făcut un joc consistent. Ne pare rău pentru eșecurile din meciurile cu Voluntari, respectiv cu Petrolul. Putem spune că ne-am bătut singuri, dar este dificil să îti plece antrenorul cu câteva zile înainte de începutul campionatului. Un sezon întreg am pregătit un sistem, în cantonament am antrenat un alt sistem, iar odată cu venirea domnului Bergodi s-a implementat o altă filosofie de joc, care nu a fost pliată nici pe vechiul sistem, nici pe cel nou, ci undeva între cele două. Cu timpul sunt sigur că vom înțelege ce avem de făcut și vom avea un joc din ce în ce mai bun.

Cu siguranță în timp antrenorul își va pune amprenta, dar nu ai cum într-un timp atât de scurt să schimbi ce s-a pregătit o perioadă lungă de timp. Cred că vom reveni pe primele locuri așa cum ne dorim și așa cum merităm.

Toate meciurile sunt foarte grele, dar daca vom intra la Craiova așa cum am intrat în această seară cu un pressing avansat, cu agresivitate, lucruri care ne-au lipsit în majoritatea etapelor de până acum, sunt sigur că, având în vederea calitatea echipei noastre, ar trebui să câștigăm toate meciurile”, a spus cel poreclit Bulgaru’.

  • 15 goluri a marcat Ioniță pentru Rapid, în 93 de meciuri

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top