ALEX IONIȚĂ, DUPĂ MECIUL 100

octombrie 30, 2023

Alexandru Ioniță a avut un motiv dublu de bucurie, „decarul” nostru jucând meciul #100 în tricoul Rapidului. La finalul partidei, a vorbit despre meciul cu Universitatea, dar și-a amintit și despre începuturile sale la Rapid.

„A fost un meci disputat cu un adversar foarte bun, noi am făcut jocul defensiv foarte bine și am arătat că putem spera la mai mult. Îmi doresc să o ținem tot așa, să mai reglăm puțin jocul din deplasare. Ne bucurăm foarte mult pentru această victorie. Trebuie să ne odihnim acum pentru că urmează două meciuri foarte importante pe care ne dorim să lă câștigăm.

Îmi aduc aminte primul meu meci la Rapid, a fost în 2011, am intrat sub un minut, aici pe Giulești, într-un meci cu Brașov, într-o victorie 1-0, în ultima etapă. Îmi doream foarte mult să fac cel puțin 100 de meciuri la Rapid, îmi doresc, ca echipă de club, să am cele mai multe meciuri la Rapid și mi-aș dori să câștig trofee alături de club. Avem timp pentru a îndeplini acest obiectiv și luptăm în fiecare zi pentru atingerea lui.

Toate meciurile de la Rapid sunt speciale pentru mine și sper să adun cât mai multe meciuri, să marchez de cât mai multe ori și să îmi ajut echipa și să câștigăm trofee.

Dacă vom ști să suferim și în deplasare, așa cum am făcut-o și în această seară, și să facem bine jocul ofensiv cred că putem spera la primele două locuri. Ne bucurăm de acest rezultat. Dacă nu vom obține un rezultat pozitiv cu FCSB, consider că acest meci a fost câștigat degeaba. Suntem bucuroși că ne-am distanțat de Craiova, dar mai sunt multe meciuri până la final, ne gândim la următorul și trebuie să dăm tot ce putem.

Meciul cu CSA nu va fi un meci ușor, niciun meci n-a fost ușor în acest sezon. Consider că toate meciurile sunt grele și va fi greu și la CSA. Categoric ne dorim să câștigăm și să nu repetăm greșeala de anul trecut din Cupă, să fim eliminați din grupe. Cred că victoria la CSA și un egal împotriva CFR-ului ne vor aduce calificarea în sferturi”, a declarat „Bulgaru”, pentru Rapid TV.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top