ALEXANDRU DULCA A SEMNAT CU RAPID

iunie 17, 2019

Rapid a oficializat cel de-al patrulea transfer al verii, reușind să aducă un tânăr extrem de talentat, Alexandru Dulca (21 de ani), nepotul fostului căpitan al giuleștenilor Cristian Dulca.

Alex Dulca este mijlocaș central și a evoluat în ultimele două sezoane pentru Luceafărul Oradea, în liga secundă, reușind să înscrie 8 goluri în 32 de meciuri, oferind și 6 pase de gol, în sezonul 2018/2019.

Noul mijlocaș al Rapidului și-a făcut junioratul la U Cluj, după care a fost transferat la Dinamo, pentru ca în ultimii doi ani să joace la Oradea. Alex Dulca a fost selecționat la naționalele U16 și U18 ale României.

„Este un pas înainte pentru mine și sunt foarte fericit să pot evolua la echipa la care unchiul meu a fost căpitan, o echipă cu suporteri minunați, cu o istorie extrem de frumoasă, și abia aștept să îi dăm drumul la treabă și să luptăm pentru promovarea în Liga 1”, a spus jucătorul de 21 de ani, pentru fcrapid.ro.

Dulca a semnat pe o perioadă de doi ani și este cel de-al patrulea jucător nou ce a ajuns la Rapid, după George Tudoran, Matias Roskopf și Gabriel Dodoi.

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top