ALIN FICĂ VA JUCA PENTRU RAPID

august 21, 2020

Rapid continuă să se întărească în vederea noului sezon al ligii secunde, ultima achiziție fiind atacantul Alin Răzvan Fică, un tânăr de 19 ani, împrumutat pentru un sezon de la campioana CFR Cluj.

Fică joacă în banda stânga a atacului, a fost unul dintre oamenii de bază ai clujenilor în Liga Elitelor U19, acolo unde CFR s-a oprit în semifinale, și a bifat două prezențe în prima echipă, chiar dacă a adunat doar 11 minute.

De asemenea, Alin este eligibil pentru cele două locuri obligatorii din echipă, unul de U19 și unul de U20, așa cum a decis Federația Română de Fotbal pentru sezonul 2020/2021 al ligii secunde.

„Sunt foarte fericit că am semnat cu Rapid, un club de tradiție din România, o echipă cu istorie, și sper să o ducem acolo unde îi este locul, în Liga 1. Am făcut această alegere pentru suporteri, pe care îi așteptăm cât mai aproape de noi”, a spus Fică pentru fcrapid.ro.

Prin transferul lui Fică, Rapid a ajuns la cinci jucători aduși în această vară, Radu Crișan, Mircea Leasă, Cătălin Țîră și Daniel Benzar fiind celelalte achiziții, toți veniți de la formații de prima ligă.

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top