„AM FĂCUT SPECTACOL ÎN GIULEȘTI”

aprilie 3, 2023

Adrian Mutu a obținut două remize în primele două runde ale Play-Off-ului, cu formațiile clasate pe locurile 1 și 2 în Superligă.

„Nu pot să spun că nu sunt mulțumit. A fost un meci echilibrat. Puteam deschide scorul, însă au fost momente când și ei au avut ocazia de a deschide scorul. Când am trecut în avantaj, puteam închide meciul prin Dugandžić, dar și ei au mai avut posibilitatea de a înscrie. A fost un rezultat corect. Am făcut o propagandă bună fotbalului. Încercăm să câștigăm meciurile și suntem cu adevărat mulțumiți atunci când obținem victoria. Am întâlnit o echipă bună care nu întâmplător este pe primul loc. Îmi felicit băieții, au dat totul, au alergat, asta e cel mai important.

Când se întâlnesc două echipe care joacă ofensiv, care nu urmăresc doar să se apere, se întâmplă să fie momente când una domină și cealaltă suferă, dar și invers. Ori erau ei pe atac, ori eram noi pe atac. Dacă stăm să ne uităm, în prima repriză au avut șanse mai mari, dar în repriza a doua am echilibrat.

I-am surprins puțin cu schimbările. Ca antrenor, într-un meci ca acesta, te uiți tot timpul la partea plină a paharului și încerci să iei tot ce e mai bun. Nu e un meci normal, e un meci din Play-Off. Anumite episoade decid un meci, cum a fost și azi.

M-am uitat că i-am blocat și am început noi în repriza a doua să conducem jocul. Am fost peste ei în primele 20 de minute din repriza a doua. Sunt momente foarte importante în economia meciului. Dacă trecea și faza cu Nedelcu, era foarte greu să ne mai dea gol. Cred că am făcut spectacol în Giulești. Am demonstrat că jucăm de la egal la egal cu adversarele din Play-Off. Sper ca și celelalte meciuri să fie la fel de spectaculoase, abordăm fiecare meci la victorie.

Cred că azi a fost o demonstrație de fotbal total în Giulești”, a spus antrenorul Rapidului.

În runda următoare, Rapid va juca în deplasare cu Sepsi OSK, luni, 10 aprilie, de la ora 20:30.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top