AMICAL DE TRADIȚIE, CU SAARBRÜCKEN

ianuarie 11, 2020

Rapid se pregătește de returul ligii secunde, iar începând cu 26 ianuarie 2020 va sta 12 zile în cantonamentul din Antalya.

În această perioadă, Daniel Pancu a programat câteva meciuri amicale, iar primul dintre ele va fi împotriva unei echipe de mare tradiție din Germania, 1. FC Saarbrücken.

Club fondat în 1903, Saarbrücken este momentan lider în Regionalliga Südwest, la patru puncte în fața lui Elversberg, iar în istorie a fost de două ori vicecampioană a Germaniei, în 1943 și 1952.

Nemții au o valoare de piață de 3.4 milioane de euro, conform transfermarkt.com, cel mai bine cotat jucător fiind fundașul Anthony Barylla (250k), iar golgheterul echipei este Sebastian Jacob, cu 17 goluri marcate în 18 meciuri, fotbalist ce a jucat ani buni în 2. Bundesliga, la Kaiserslautern.

Nemții, antrenați de Marcus Mann (35 de ani), fost fotbalist la Saarbrücken, și-au început deja seria meciurilor amicale, pierzând ieri cu Darmstadt, din liga a doua germană, cu 3-0, iar până la partida cu Rapid vor mai disputa două meciuri de verificare, cu Sonnenhof (15 ianuarie) și cu austriecii de la Altach (25 ianuarie).

Pe lângă cele două meciuri amicale, Rapid va mai juca împotriva Universității Craiova, pe 30 ianuarie, și a celor de la CSKA Sofia, cea de-a patra clasată în prima ligă bulgară.

Reunirea lotului va avea loc luni, 13 ianuarie, la stadionul din Regie.

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top