AMICAL / RAPID ÎNVINGE SC POPEȘTI-LEORDENI, 1-0

februarie 10, 2021

În penultimul joc amical al iernii, Rapid a învins formația de Liga 3 SC Popești-Leordeni, cu 1-0 (0-0), într-o partidă disputată pe stadionul din Regie.

Nicolae Grigore a menajat o parte din jucătorii ce au evoluat mai mult în partidele amicale anterioare, dar a avut și câțiva jucători cu probleme medicale, astfel că a avut la dispoziție pentru acest meci doar 15 jucători.

Singurul gol al unei partide dominate de giuleșteni a fost înscris în minutul 51, de Rareș Ilie (17 ani), cel care a punctat din centrul careului după o pasă primită de la Antonio Sefer.

Raul Costin a jucat primul meci al anului, revenind după o fractură nazală ce l-a ținut departe de gazon aproape o lună, în timp ce fundașul dreapta Mircea Leasă a ieșit de pe teren în minutul 89, după o accidentare.

Oaspeții au folosit câțiva jucători ce au trecut și pe la Rapid. Max Arpentin și Cosmin Ilie, jucători ce au evoluat pentru Rapid II, sunt împrumutați la formația ilfoveană. Andrei Dovleac, fostul mijlocaș din Liga 4, a fost folosit ca atacant de către antrenorul Popeștiului, în timp ce portarul Alex Achiriloae, ce a îmbrăcat tricoul Rapidului în sezonul trecut, a apărat foarte bine buturile adverse. Un alt fost giuleștean din lotul ilfovean, Cosmin Novac, a fost accidentat și nu a putut evolua.

Ultimul meci de verificare al Rapidului, până la startul meciurilor oficiale, se va disputa la Mioveni, contra formației din localitatea argeșeană.

RAPID

H. Moldovan (60′ Devenish-Meares) – Leasă, Ignat (60′ R. Costin), Dandea (cpt.) (46′ Nastos), Florică – Barbu, Lazăr – Sefer (60′ Pănoiu), R. Ilie, G. Toma – Ernest.  Antrenor: Nicolae Grigore.

POPEȘTI-LEORDENI

Achiriloae – Al. Păun, R. Anghel, Anghelini, Vincene – Al. Tudor, L. Boiangiu, Al. Ivan, A. Pătrașcu, Onțel – Dovleac. Au mai jucat: Al. Dragomir – Arpentin, Parcea, M. Sima, Bulai, Al. Anghel, Neață, B. Ilie, Cazaciuc, C. Ilie, P. Anghel. Antrenor: Valentin Ivan. 

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top