AMICAL | RAPID – MUSCELUL CÂMPULUNG 7-1

iunie 22, 2023

Rapid a jucat astăzi primul joc de verificare din această vară, reușind să învingă cu 7-1 (4-0) formația de liga a treia, FC Muscelul Câmpulung.

Oaspeții au avut pe banca de rezerve un nou antrenor, pe fostul căpitan al Rapidului, Costin Lazăr, acesta aflându-se la primul meci.

Adrian Mutu a folosit două echipe diferite în cele două reprize, singurii care nu au evoluat fiind Christopher Braun, Borja Valle, Răzvan Onea, Virgil Drăghia și Cristian Ignat. De asemenea, Horațiu Moldovan și Mattias Kait se vor

Golurile au fost marcate de Marko Dugandzic (12, 40), Andrei Ciobanu (20), Funsho Bamgboye (29), Alexandru Albu (75 pen), Alexandru Ioniță (77), Gabriel Gheorghe (90), pentru oaspeți punctând fostul jucător al Rapidului Emmanuel Ernest (50).

Luni, 26 iunie, delegația Rapidului va pleca în cantonamentul din Slovacia, unde va disputa trei jocuri amicale, cu Dunajska Streda și Slovan Bratislava, din Slovacia, și cu ETO Gyori, din Ungaria.

Giuleștenii se vor întoarce în țară pe 8 iulie, urmând ca o săptămâna mai târziu să înceapă un nou sezon de SuperLiga.

Abonamentele pentru sezonul regular 2023/2024 sunt deja în vânzare, pe www.entertix.ro. Toate detaliile legate de abonamente pot fi găsite AICI! 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top