„AMICALE” CU CSKA SOFIA ȘI FC „U” CRAIOVA

decembrie 19, 2019

Rapid București a stabilit data reunirii, a cantonamentului, dar și primii doi adversari din meciurile amicale.

Astfel, pe 13 ianuarie, lotul condus de Daniel Pancu se va reuni la stadionul Regie, urmând a se antrena în București până pe 26 ianuarie, când va pleca în Antalya.

În cantonamentul din Turcia se va sta până pe 6 februarie, iar în această perioadă se vor disputa cel puțin patru jocuri amicale, două dintre ele fiind deja parafate.

FC Universitatea Craiova

Pe 30 ianuarie, Rapid va da piept cu FC Universitatea Craiova, liderul detașat din seria a IV-a a ligii a treia, formația lui Adrian Mititelu având 13 victorii, două remize și nicio înfrângere, la finalul turului, și un golaveraj de 38-7.

FC Universitatea Craiova a primit de la FIFA, de curând, o scrisoare prin care se confirmă că este continuatoarea de drept a echipei înființate în 1948.

Antrenorul echipei este Eugen Trică, iar cei mai cunoscuți jucători ai echipei sunt Claudiu Bălan, Costinel Gugu, Ovidiu Dănănae sau Constantin Grecu.

CSKA Sofia

Celălalt adversar stabilit este CSKA Sofia, formație ce a terminat prima parte a sezonului pe locul 4, în prima ligă bulgară, la nouă puncte în spatele liderului Ludogorets.

Lotul bulgarilor este cosmopolit, cu jucători din Lituania, Spania, Brailiza, Portugalia, Irlanda, Franța, Australia, Rusia, Nigeria, Africa de Sud sau Rusia.

Cei mai valoroși jucători ai sofioților sunt Tiago Rodrigues (3 milioane Euro), Ali Sowe (2.5 m), Ruben Pinto (2.2 m), Kristiyan Malinov (2.0 m) și Geferson (2.0 m), portar fiind lituanianul Cerniauskas, cunoscut românilor din perioada petrecută la FC Vaslui și Dinamo București.

CSKA Sofia s-a înființat în 1948, și este considerată echipa armatei bulgare, avându-l ca antrenor pe sârbul Milos Kruscic.

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top