ANDREI BORZA, DUPĂ DEBUTUL ÎN ALB-VIȘINIU

august 21, 2023

Andrei Borza, fundașul de 17 ani al Rapidului, transferat de la Farul Constanța, a debutat contra fostei sale echipe și a reușit o partidă foarte bună.

„A fost un moment foarte frumos (n.r. – momentul în care suporterii i-au strigat numele). Mă bucur că am câștigat, dar sunt puțin trist că am câștigat împotriva fostei mele echipe. Asta e, ăsta este fotbalul, trec peste. Trebuie să fim concentrați pentru următorul meci și să obținem victoria.

Mă așteptam să fiu titular încă de la primul meci, având în vedere că la Farul am jucat constant. Colegii m-au primit foarte bine și m-am integrat în grupul de aici imediat.

Cred că atitudinea a fost punctul forte al echipei în acest meci. Atitudinea pe care am avut-o în teren a făcut diferența.

Avem un lot cu foarte multă calitate, băieții dau dovadă de atitudine și agresivitate în joc.

Publicul a fost alături de noi în acest moment dificil pe care l-am traversat. Suntem foarte fericiți că îi avem alături de noi.

Sperăm că această victorie ne-a deblocat. Ne dorim ca de la meci la meci să obținem doar rezultate pozitive. Asta ni s-a cerut când am venit aici și asta ne dorim și noi.

Primul gol pe care l-am marcat ca jucător profesionist a fost împotriva celor de la FCU Craiova. Îmi doresc să câștigăm și să ne întoarcem cu cele trei puncte acasă”, a declarat Andrei Borza pentru Rapid TV.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top