ANDREI BORZA: „AR FI UN VIS SĂ FIU CAMPION CU RAPID”

februarie 15, 2024

Andrei Borza, fundașul lateral de 18 ani al Rapidului, a prefațat jocul de vineri seara, contra lui Hermannstadt, în cadrul conferinței de presă.

„O să fie un meci foarte greu, cu o echipă care aleargă și muncește mult. Sunt sigur că vor veni aici să ia cele trei puncte, însă noi ne dorim victoria.

Suntem foarte fericiți că am câștigat patru din patru. Mâine vrem să luăm cele trei puncte și îmi doresc ca toată lumea să vadă că suntem o echipă foarte bună și muncim în fiecare zi.

Tinerii ajută foarte mult în cadrul unei echipe și ne bucură faptul că reușim să ajungem la echipe mari.

Normal că ne dorim titlul și sperăm să câștigăm fiecare meci pentru a ne atinge obiectivul.

Ar fi un vis să fiu campion cu Rapid sezonul acesta. În ultimii doi ani am jucat foarte mult, am luat un titlu și mi-l doresc și pe al doilea.

Chiar dacă ultimele victorii au fost la limită, sunt patru victorii muncite și o dorim și pe a cincea. Nu contează dacă o vom obține tot în acest mod sau la un scor mai mare. Noi sperăm să ieșim de pe teren cu cele trei puncte. Trebuie să intrăm în toate meciurile cu o mentalitate de învingători”, a spus jucătorul ce a câștigat campionatul cu Farul Constnața, în sezonul trecut.

VIDEO 🎥 Andrei Borza @ Conferința de Presă

VIDEO 🎥 Cristiano Bergodi @ Conferința de Presă

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top