ANDREI CIOBANU: „RAPID TREBUIE SĂ FIE MEREU ÎN TOP”

august 25, 2022

Mijlocașul Rapidului Andrei Ciobanu a prefațat partida de sâmbătă, de la Sf. Gheorghe, contra lui Sepsi OSK, în cadrul unei conferințe de presă organizate la stadionul Giulești.

„Mergem la Sepsi să câștigăm, va fi un meci foarte greu, cu o echipă bună a campionatului. Noi sperăm să ne facem jocul cât mai bun, să marcăm cât mai multe goluri și să câștigăm!

Ne-am încurcat la Ploiești, dar ne descurcăm foarte bine cu echipele mari. Avem nevoie de cele trei puncte pentru a ne menține în topul Superligii.

În vestiar ne-am montat foarte bine, am început bine campionatul, ne merităm locul în clasament. Am făcut meciuri bune în acest start de sezon și sperăm să continuăm la fel. Cu siguranță, ne dorim să intrăm în Play-Off, iar apoi să luăm meciurile pas cu pas și să ne batem pentru un loc cât mai sus. 

Un club ca Rapid trebuie să fie mereu în topul clasamentului, ne dorim mult acest lucru. Vrem să facem meciuri cât mai bune pentru suporteri și să câștigăm cât mai multe meciuri.

Eu aveam nevoie de o schimbare, de un nou început. Lucrurile merg pe un drum bun și mă veți vedea și mai mult pe teren. Suporterii noștri trebuie să aibă încredere în noi, pentru că noi vom da totul ca să avem performanțe cât mai mari. 

La un club ca Rapid mereu e o presiune în plus, din partea suporterilor. Eu sunt obișnuit cu presiunea pe care o aveam la Constanța, de la Gheorghe Hagi. Am fost crescut în presiune.

Avem un lot numeros și valoros, vom lua toate meciurile la victorie și vom câștiga”, a spus Andrei Ciobanu.

„Ciobi”, venit în această vară de la Farul Constanța, a fost folosit în 4 meciuri de către Adrian Mutu.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top