Andrei Darius Ioniță: Amintiri ca în povești, în Giulești ai să găsești!

Numele meu este Ioniță Andrei Darius, elev în clasa a-11-a. Eu am început să prind microbul de la bunicii mei dinspre mamă. Tatăl bunicului a lucrat la CFR, bunica a facut volei la Rapid în copilărie, la fel ca fosta mea învățătoare. Însă, prima oară m-a dus pe Giulești un prieten rapidist de-al tatălui, dar atunci am avut parte de o amintire tristă, o retrogradare în divizia secundă după o înfrângere neașteptată în fața Craiovei…

Cele mai frumoase amintiri ale mele de pe Giulești au fost promovarea în liga a treia, după un baraj câștigat fără drept de apel cu 10-1 în fața celor de la Singureni și, bineînțeles, ultimul meci pe acest stadion împotriva celor de la Înainte Modelu, când l-am vazut pe al nostru idol PANCO ITALIANO jucând pentru ultima dată!

Și acum îmi amintesc ce emoții am avut atunci și ce m-am ofticat când Pancone a ratat ocazia de a fructifica o lovitura liberă de aia spectaculoasă în stilul lui, mingea atingând colțul barei transversale! Aceea chiar a fost o clipă memorabilă pentru mine! Și chiar îmi amintesc și faptul că multe legende de-ale noastre au fost prezente în tribună la acel meci. Rapid îmi va rămâne în suflet pe veci!