ANDREI NICOLESCU, TOTUL DESPRE RAPID

mai 10, 2020

Andrei Nicolescu, vicepreședintele Consiliului de Administrație al Rapidului, a dezbătut, în direct pe pagina oficială de Facbeook, cele mai arzătoare subiecte rapidiste, făcând și o retrospectivă a ultimilor doi ani și jumătate, de la restartul Rapidului.

„Vom relua discuțiile cu Daniel Pancu după 15 mai pentru a încheia într-un mod frumos, pentru că eu sper să nu fie singura, și i-am spus și atunci că îl aștept în club, sau dacă vrea poate să rămână alături de noi, pentru că, prin ce a făcut, a dovedit cu prisosință că își merită statutul de legendă, pe care îl avea înainte, dar și cel de „întemeietor” al acestui proiect. Pancu a fost unul dintre puținii care nu s-au dezis în nicio conjunctură. Cred că se va ajunge la un numitor comun, Daniel este destul de matur, are o carieră în față, poate dovedi tot ce poate, în orice altă parte, este o persoană activă, cred că în momentul ăsta își dorește o altă provocare și cred că nu vor fi probleme din acest punct de vedere. „, a spus Andrei Nicolescu despre situația lui Daniel Pancu.

„Încercăm să le insuflăm copiilor să facă sport, am făcut și facem evenimente în cadrul școlilor din Sectorul 1, credem că Rapid este un brand reprezentativ, iar prin intermediul brandului putem să atragem copiii mai ușor la sport. De asemenea, ne-am dorit ca Primăria să ne ajute cu infrastructura pentru dezvoltarea academiei de juniori, dar până acum nu s-a reușit, din cauza opoziției din Consiliul Sectorului 1”, a mai spus oficialul Rapidului.

„Consider știrea conform căreia pe baza ProRapid se va face un imobil, sau altceva, este doar una cu iz politic, care să inflameze din punct de vedere politic. Am discutat cu Dan Tudorache, am văzut varianta despre care se discută în presă, și înțeleg că aceea nu este varianta oficială. Am înțeles că în 2-3 săptămâni va ieși de la aprobare varianta finală de la Ministerul Dezvoltării și îi rog pe suporterii rapidiști, ca peste trei săptămâni, să vedem cine minte, Daniel Tudorache, care spune că acolo este bază sportivă și nu este afectată zona aceea, sau doamna respectivă. Eu n-am văzut pe nimeni să se bată pentru baza asta în afară de Daniel Tudorache, cred că el este singurul om care poate rezolva acest lucru, dacă se poate rezolva. N-am văzut nicio poziție oficială a unei autorități, a unui alt membru politic, care să spună că va face ceva în sensul ăsta”, a comentat vicepreședintele CA ultimele zvonuri legate de baza ProRapid.

Andrei Nicolescu a clarificat și situația bugetului în Liga 2. „Prognozat, bugetul este de 2,2 milioane euro, însă la această oră este depășit, aici incluzând și academia.”

Vezi tot ce a spus vicepreședintele CA pe canalul de YouTube FC Rapid 1923. 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top