ARTA ÎN VIȘINIU

decembrie 12, 2020

Începând de astăzi, începem campania „Arta în vișiniu”, prin care ne dorim să scoatem la suprafață latura artistică a Rapidistului, care suntem siguri că este foarte pronunțată.

Cele trei ramuri pe care ne vom axa sunt poezie, desen și cântec, toate acestea având un singur punct comun: Rapid.

Această campanie este despre voi, cu voi și pentru voi, pentru că vrem să vedem cât de artiști sunteți și cât de mult vă inspiră Rapidul să vă exprimați prin artă.

Pe trei canale de social media ale clubului, vă invităm timp de 10 zile să ne trimiteți cele bune realizări artistice ale voastre, urmând ca acestea să fie postate pe canalele oficiale astfel:

POEZIE – pe pagina oficială de Facebook – FC Rapid 1923 – vă invităm să trimiteți cele mai bune poezii ale voastre despre Rapid, cu maximum trei strofe, de câte patru versuri.

DESEN – pe pagina oficială de Facebook, dar și pe contul de Instagram – @fcrapid1923oficial – vor fi postate cele mai bune desene/picturi ale voastre.

CÂNTEC – vă invităm să realizați clipuri video de cel mult 30 de secunde, să le urcați pe canalul vostru de Tik Tok și să adăugați #ArtaInVisiniu. Cele mai bune vor fi postate pe contul oficial de Tik Tok – @fcrapid1923.

Vă invităm să ne trimiteți pe adresa de e-mail newsletter@fcrapid.ro materialele voastre legate de cele trei catergorii, iar cele mai bune vor fi postate pe cele trei canale de comunicare de mai sus.

Regulamentul campaniei:

  1. Poezia și desenul trebuiesc trimise pe adresa de email: newsletter@fcrapid.ro
  2. Poezia și desenul trebuiesc însoțite de poza și numele autorului.
  3. Poeziile și desenele vor fi publicate pe canalele de Facebook si Instagram, zilnic.
  4. Autorii celor mai votate 3 poezii și 3 desene vor fi invitați în cadrul emisiunii „Parfum vișiniu”, moderată de Lucian Ionescu. Dacă se vor afla în Bucuresti, vor fi invitati fizic, dacă nu, vor participa prin Skype.
  5. Poeziile și desenele trebuie sa fie orginale 100%.
  6. Autorii celor mai votate poezii si desene vor primi premii din partea clubului.  

Desen copertă: Paul Hitter 

 

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top